Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, dobrze, że z maluchami w porządku, chyba lubią napedzac Ci stracha
Flo, maluszek juz na pewno sie porzadnie wgryzl
Aksamitna, maluszki są mega silne, pokazują mamusi jakie fikołki.potrafią
Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam, ale wiecie jak jest
U mnie dzis juz konkretny spadek tempki, bóle małpowe więc czekam na tą zarazę krwistą. Plus z tego taki, ze juz oficjalnie wiem dzięki monitoringom, ze owu była i kuleje długość fazy lutealnej. Bo jeśli @ dziś przyjdzie to FL tylko 9 dni bedzie wynosiła! To właśnie gin chciał dokładnie sprawdzić. Czyli nastepnym razem lutka juz na bank.
Dziewczynki, mam ważne pytanie dla tych które miały stymulacje pęcherzyków. Czy zawsze jest konieczne podanie zastrzyku na pęknięcie? Czy niekoniecznie?
Bo teoretycznie w tym nowym cyklu, który sie zbliża mialam byc stymulowana, ale, ze Pregnyl jest niedostepny, grudzien jest pełen wydatków i nie bardzo mnie stać na Ovitrelle, wiec pomyślałam, ze przełoże stymulacje na styczeń. Z drugiek jednak strony ginekolog na razie zapisal mi Clo, bez jakiegokolwiek zastrzyku, dlatego zastanawiam sie czy bez niego sie obejdzie... jesli tak to moze spróbuje w grudniu...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
panan12 wrote:Zapodaj na forum w Google wczytujesz zdjęcie w sensie przeglądaj rozmiar ja daje 200x200 i zapodaj. Ostatni link kopiujesz i tu wklejasz
działa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 09:03
lamka, Kaczorka, justyna14, KateHawke, Melevis, PodwojnaMamaWdwupaku, Paulina.G, beatka_c, Anna Stesia, Lunaris, Flowwer, Meśka, Bajkaaa, Kargo31, Amy333, Lena21, malka, bertha, JustynaG, blue00, ANkaG, bazylkove, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Czrna 81, aiwlys, Karma88, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka leć na betę i będzie dobrze, trzymam kciuki.
Małgonia daj eMkowi ashwagandę, mi pomogła swego czasu na libido.
Mnie znowu nawiedziły koszmary, tym razem ciąża i jednocześnie poronienie, darłam się na izbie że chcę do męża, żeby go ściągnęli.
Dzień dobry wszystkimMalgonia lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:https://zapodaj.net/4ef7b0eccdb69.jpg.html
działa?olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Cześć dziewczyny, Agnieszka ciesze sie ze u Ciebie dobrze. Flo jak sie czujesz?
Ja ku mojemu zadkoczeniuu wysikalam dzis bladziocha nie wiem jak wstawic foto:(
Aga dobrze że wszystko ok.
Flower kciuki wielkie!
Agulineczka kciuki!
Bajkaa oby nie wirusowkaolik321 lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nie wierze jeszcze w to... poszłam na bete będzie o 14
ale w domu taka atmosfera ze siekiere można powieśić.. pokłóciliśmy się w poniedziałek między innymi o starania.. Mek powiedział ze chce je przerwac ze nie chce na razie..
więc nawet mu nic dziś nie powiedziałam... ale w serduszku bardzo bym chciała żeby to była prawda ten bladzioszek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 09:06
Malgonia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlower właśnie, kciuki za dzieciaka-wgryzaka
Olik spokojnie, dogadaj się z mężem, w końcu będziecie mogli przerwać starania na jakieś 9 mięsiecy, skoro tak bardzo chceWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 09:07
Anna Stesia, Flowwer, Amy333, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:nie wierze jeszcze w to... poszłam na bete będzie o 14
ale w domu taka atmosfera ze siekiere można powieśić.. pokłóciliśmy się w poniedziałek między innymi o starania.. Mek powiedział ze chce je przerwac ze nie chce na razie..
więc nawet mu nic dziś nie powiedziałam... ale w serduszku bardzo bym chciała żeby to była prawda ten bladzioszek...
To się chłop zdziwi! po cichu gratuluję pięknie ten listopad się konczy -
Olik piękna krecha!!!! Teraz raz dwa na betkę
Dziewczynki upuściłam dziś trochę krwi na powtórkę bety, proszę trzymajcie mnie za rękę co bym nie zwariowała do 16lamka, Anna Stesia, Bajkaaa, Flowwer, Bocianiątko, malka, innamorata88, Barbarka1984, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Olik piękna krecha!!!! Teraz raz dwa na betkę
Dziewczynki upuściłam dziś trochę krwi na powtórkę bety, proszę trzymajcie mnie za rękę co bym nie zwariowała do 16
Trzymam mocno! -
Maja84 wrote:Olik piękna krecha!!!! Teraz raz dwa na betkę
Dziewczynki upuściłam dziś trochę krwi na powtórkę bety, proszę trzymajcie mnie za rękę co bym nie zwariowała do 16
Trzymamy i czekamy na wieści ale toż to jakieś świństwo tak długo przetrzymywać z wynikami, powinni to robić na miejscu