Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Olik piękna krecha!!!! Teraz raz dwa na betkę
Dziewczynki upuściłam dziś trochę krwi na powtórkę bety, proszę trzymajcie mnie za rękę co bym nie zwariowała do 16
Maja trzymam CIę za ręke mocno mocno w końcu ja czyjejś ręki też potrzebuje -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny rzadko się udzielam ale często Was podczytuję. Za wszystkie trzymam kciuki i wierzę że nam się uda. Widzę że macie dużą wiedzę o tym wszystkim więc mam do Was pytanie. Dzisiaj mam 22dc i niestety coraz bardziej rozkłada mnie przeziębienie najbardziej kaszel. Przytulanki były intensywne więc jest szansa że zaskoczy. Na test jeszcze za wcześnie na betę raczej też. Poradzcie co robić i co wziąć żeby się infekcja nie rozwinęła i żeby nie zaszkodziło w razie czego ciąży? Dzisiaj wzięłam urlop na żądanie i siedzę w domu w łóżku ale jutro muszę iść do pracy. Boję się że znowu będzie źle bo w zeszłym roku miałam zapalenie krtani i brałam antybiotyk nie wiedząc że jestem w ciąży ( podobny moment cyklu) i niestety nie skończyło się to dobrze
Ruda jeśli wszystko u mnie pójdzie dobrze i nie dostanę wcześniej @ to będziemy testować tego samego dnia.
Flo trzymam kciuki za wgryzanieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Cześć dziewczyny rzadko się udzielam ale często Was podczytuję. Za wszystkie trzymam kciuki i wierzę że nam się uda. Widzę że macie dużą wiedzę o tym wszystkim więc mam do Was pytanie. Dzisiaj mam 22dc i niestety coraz bardziej rozkłada mnie przeziębienie najbardziej kaszel. Przytulanki były intensywne więc jest szansa że zaskoczy. Na test jeszcze za wcześnie na betę raczej też. Poradzcie co robić i co wziąć żeby się infekcja nie rozwinęła i żeby nie zaszkodziło w razie czego ciąży? Dzisiaj wzięłam urlop na żądanie i siedzę w domu w łóżku ale jutro muszę iść do pracy. Boję się że znowu będzie źle bo w zeszłym roku miałam zapalenie krtani i brałam antybiotyk nie wiedząc że jestem w ciąży ( podobny moment cyklu) i niestety nie skończyło się to dobrze
Ruda jeśli wszystko u mnie pójdzie dobrze i nie dostanę wcześniej @ to będziemy testować tego samego dnia.
Flo trzymam kciuki za wgryzanie
Weź Apap Mi ostatnio pomógł. Do tego coś z "apteczki babuni" czyli ciepłe mleko z miodem i cynamonem, witaminę C, itp. Zdrówka życzęKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Maja trzymam CIę za ręke mocno mocno w końcu ja czyjejś ręki też potrzebuje
Śliczna beta będzie u Ciebie ale trzymam Cię mocno za rękę i ja
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
olik321 wrote:dziewczyny jak się ustawia samemu owulację na wykresie ovu?
Na wykresie wejdź w dzień który Cię interesuje... I na samym dole mam zaawansowane wykrywanie owulacji włączone i kliknij zmień... Potem zapiszolik321 lubi tę wiadomość
-
Olik Maja trzymam i ja! Musi być dobrze!
Maja84 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Kate Ty jakoś tak wcześnie sikasz, mi się wydaje że do niedzieli to się jeszcze wszystko zmieni
Wiem że wcześnie ale jakbym nie siknęła to bym nie mogła sie na niczym skupić do samej niedzieli. Ale skoro mam jakieś dziwne objawy typu zgaga to coś tam juz by wyszło. A jak nie wyszło to to poprostu zwykła zgaga...
Ale z takich śmiesznych rzeczy to pamiętacie jak mówiłam że mnie piersi nie bolą? To teraz boli...ale jeden cycek tylko No nie wytrzymam ze sobą ze śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 09:31
lamka, olik321 lubią tę wiadomość
-
Olik A mówiłam Ci że to TEN wirus! Bardzo się cieszę i obstawiam że przy takiej kresce to beta powyżej 100 będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 09:33
olik321 lubi tę wiadomość