Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMłode wariuja w nocy na całego , mam tylko parę godzin snu i potem znowu kopanie. Teraz znowu szaleństwo. Musze sie przyzwyczaić do ich rytmu i wtedy spać. Do tego mega sie buntuja jak sie przekrecam z boku na bok.
Jadranka, justyna14, Anna Stesia, Malwas, Flowwer, innamorata88, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
Agniecha dobrze,że to fałszywy alarm rozrabiaki Ci się trafiły
Aksamitna Twoje bąbelki tez łobuziaki oby po narodzinach się zrekompensowaly i były grzeczne
Summer jak samopoczucie?
Flo maluch się wgryzie na całego!
Ja juz dzisiaj jadę do pracy mam nadzieje, ze z jelitowka koniec bo na wieczór musi być ryba i wino i musze jakos mojego eMka postawić na nogi, żeby był zwarty i gotowy wczoraj miałam taką ochotę na ale co z tego jak On do niczego się nie nadawał przez gorączkę
I a propo głupich snów mi od dwóch nocy śni się pyszna beza z malinami chyba w weekend musze sobie sprawić tę przyjemnoścFlowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina, dobre sny trzeba spełniać Cieszę się, że już lepiej u Ciebie.
U mnie czysto.. więc mam nadzieję, że to nie było nic groźnego. -
Aksamitna wrote:Młode wariuja w nocy na całego , mam tylko parę godzin snu i potem znowu kopanie. Teraz znowu szaleństwo. Musze sie przyzwyczaić do ich rytmu i wtedy spać. Do tego mega sie buntuja jak sie przekrecam z boku na bok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 07:21
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Despotyczne czorty, ciekawe po kim A jak już przyjdą na świat, to dopiero się zaczną rządy tyranów! Dobrze, że śpią i rozrabiaja jednocześnie, zamiast ustawić dyżury
-
Aksamitna wrote:na razie mój pęcherz to idealny worek treningowy. Czekam aż jeszcze podrosna to zacznie sie granie na zebrach nika wszystko przed Tobą, też rośnie mały przywódca ;P
Ale narazie to w ogóle o tym nie myślę. Żyję zadaniowo - że teraz trzeba te a te badania, iść do tego lub owego lekarza. Nie chcę wybiegać przed fakty -
agulineczka wrote:Tak mi glowa peka, ze nie wytrzymam. Zrobilam przed chwila test z pierwszego siku i bialo.... siedze i rycze, a jeszcze synka musze do zlobka odwiezc.
Bocianiątko, Aksamitna, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Agulineczka, Nika ma racje, trzeba iść na betę a nie sikać, zwłaszcza, ze jeśli dobrze pamiętam (strasznie dużo tu Was pozachodziło w ostatnich dniach) to jesteś na samiutkim początku ciąży. Zrób betę i postaraj się nie denerwować.
Flo wygląda na to, ze nie tylko mi stresa napędziłaś. Ja to trochę taka panikara jestem już się pytać bałam gdzie się podziewasz. Dobrze wiec, że jesteś.
Dziewczyny mam takie dość osobiste pytanie. Jak sobie Wasze eMki radzą z presją?
My to nigdy nie mieliśmy z moim jakiś wygórowanych potrzeb, ale nie ukrywam, że od kiedy się staramy to jest trochę problem. Ja to tam co najwyżej poudaje, żeby mu przykro nie było, ale jego to widzę, że stres już na maxa zjada, że musi stanąć na wysokości zadania... Wkładam w niego jakieś suplementy i niby mówi, że czuje się po tym lepiej, ale szału to nie ma. Obiecał mi, ze w tym cyklu ograniczy treningi na czas moich dni płodnych i się trochę bardziej przyłoży, ale boję się, że to się znów skończy na dwóch razach -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Agulineczka, Nika ma racje, trzeba iść na betę a nie sikać, zwłaszcza, ze jeśli dobrze pamiętam (strasznie dużo tu Was pozachodziło w ostatnich dniach) to jesteś na samiutkim początku ciąży. Zrób betę i postaraj się nie denerwować.
Flo wygląda na to, ze nie tylko mi stresa napędziłaś. Ja to trochę taka panikara jestem już się pytać bałam gdzie się podziewasz. Dobrze wiec, że jesteś.
Dziewczyny mam takie dość osobiste pytanie. Jak sobie Wasze eMki radzą z presją?
My to nigdy nie mieliśmy z moim jakiś wygórowanych potrzeb, ale nie ukrywam, że od kiedy się staramy to jest trochę problem. Ja to tam co najwyżej poudaje, żeby mu przykro nie było, ale jego to widzę, że stres już na maxa zjada, że musi stanąć na wysokości zadania... Wkładam w niego jakieś suplementy i niby mówi, że czuje się po tym lepiej, ale szału to nie ma. Obiecał mi, ze w tym cyklu ograniczy treningi na czas moich dni płodnych i się trochę bardziej przyłożyli, ale boję się, że to się znów skończy Asi na dwóch razach -
Agniecha, Was jest tyle, ze jeszcze nie zawsze rejestruję kto co napisał, ale pamiętam, ze jak to przeczytałam to mu nawet o tym mówiłam, że nie jesteśmy jedyni.
Póki co dołączyłam do naszego zestawu żeń-szeń, ale że i tak bierzemy po 8 tabletek to co bym temu mężu nie zapodała to łyknie i się zastanawiam, czy w okresie owulacji z czymś na "płonący konar" nie wyjść
Ale każdą inną dobrą radę przyjmę -
Malgonia wrote:Agniecha, Was jest tyle, ze jeszcze nie zawsze rejestruję kto co napisał, ale pamiętam, ze jak to przeczytałam to mu nawet o tym mówiłam, że nie jesteśmy jedyni.
Póki co dołączyłam do naszego zestawu żeń-szeń, ale że i tak bierzemy po 8 tabletek to co bym temu mężu nie zapodała to łyknie i się zastanawiam, czy w okresie owulacji z czymś na "płonący konar" nie wyjść
Ale każdą inną dobrą radę przyjmęMalgonia, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny dobrze się czyta że Agnieszka u ciebie wszystko dobrze
Co do wirusówki to chyba ja mam albo to stres przed jutrem, bo od wczoraj mam masakre wzięłam dziś wolne by się uczyć ale mam nadzieję że nie spędzę całego dnia w WC -
panan12 wrote:A doszlo do Ciebie że jesteś w ciąży?
Jakaś głupia baba prawie mi w dupe auta wjechała jak do pracy jechała. Zdąrzyłam uciec na pobocze a ona na przeciwległy pas zjechała, a jechałam 60 km/h więc nie zaerotnie szybk. Kurna tego mi potrzeba przed swietami skasowanego auta ! wrrr -
Melevis dziękuję
Czyli tylko domowe laboratorium nie łapie hcg. -
justyna14 wrote:powoli dociera, powiem Ci, że sporo się zapomina jednak i teraz sobie czytam co można co jesć czego unikać itd. Czuję cały czas bóle pleców na odcinku lędźwiowym większe niż normalnie i podbrzusza czasem jakieś kłucie ciągnięcie , więc to mi na bieżąco przypomina.
Jakaś głupia baba prawie mi w dupe auta wjechała jak do pracy jechała. Zdąrzyłam uciec na pobocze a ona na przeciwległy pas zjechała, a jechałam 60 km/h więc nie zaerotnie szybk. Kurna tego mi potrzeba przed swietami skasowanego auta ! wrrr
Do mnie jeszcze wogole nie dotarło... Dopiero dojdzie może jak zobaczę serduszkojustyna14 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, Agnieszka ciesze sie ze u Ciebie dobrze. Flo jak sie czujesz?
Ja ku mojemu zadkoczeniuu wysikalam dzis bladziocha nie wiem jak wstawic foto:(Zośkaaa, justyna14, KateHawke, Aksamitna, PodwojnaMamaWdwupaku, StaraczkaNika, Flowwer, Anna Stesia, Amy333, malka, by7mistake, blue00, Izolda90, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, aiwlys, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Cześć dziewczyny, Agnieszka ciesze sie ze u Ciebie dobrze. Flo jak sie czujesz?
Ja ku mojemu zadkoczeniuu wysikalam dzis bladziocha nie wiem jak wstawic foto:(
Zapodaj na forum w Google wczytujesz zdjęcie w sensie przeglądaj rozmiar ja daje 200x200 i zapodaj. Ostatni link kopiujesz i tu wklejasz