Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer od razu Ci polecę iść do brafitterki (zboczenie z pracy na studiach), bo coś czuję, że to Twoje super sexy C tak naprawdę to jest zupełnie inny rozmiar Ja wcześniej nosiłam 70C, a brafitterka dobrała mi 65E i jest idealny. Mam średni biust.
-
Bajkaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny dobrze się czyta że Agnieszka u ciebie wszystko dobrze
Co do wirusówki to chyba ja mam albo to stres przed jutrem, bo od wczoraj mam masakre wzięłam dziś wolne by się uczyć ale mam nadzieję że nie spędzę całego dnia w WC
To ostatnio epidemia i nie mam na myśli grypy
agulineczka ściskam kciuki za ładny przyrost
agulineczka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Olik pięknie czekamy na betę a Twoim facetem się nie przejmuj, każdy się czasem pokłóci, jak się dowie to zmięknie i będzie Cię nosił na rękach. Prawda jest taka, że kobiety są w tej kwestii silne i twarde, wszystko przetrwają a oni często pod presja otoczenia itd są delikatni jak francuskie pieski
Współczuje Wam, że tak długo musicie ma bety czekać, ja mam takie laboratorium które jest na terenie szpitala i zawsze po ok 2 h był wynik bety a i tak zawsze wydawało mi się że to wieczność.
Trzymam mocno kciuki !
Flo a Ty nas tak nie opuszczaj bez zapowiedzi -
Flowwer wrote:Jesteś pewna ???? idziemy łeb w łeb
zwariowałabym ze szczęścia gdyby się udało mikołajki..Święta...urodziny M...ehh, rozmarzyłam sięlamka, Flowwer, Maja84, KateHawke, Lena21, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkich pozytywnych wyników testów Jak widzę pierwszą stronę i tyle serduszek to aż moje serce rośnie Jak już pisałam u mnie negatyw, ale zaraz zaczynamy grudzień, więc zmykam na tamten wątek
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
lamka wrote:Flowwer od razu Ci polecę iść do brafitterki (zboczenie z pracy na studiach), bo coś czuję, że to Twoje super sexy C tak naprawdę to jest zupełnie inny rozmiar Ja wcześniej nosiłam 70C, a brafitterka dobrała mi 65E i jest idealny. Mam średni biust.
Byłam bo lubię nosić odpowiednią bieliznę a zwłaszcza biustonosz. Wcześniej chodziłam do niej z powodu braku biustu a teraz przez drzwi przechodzą piersi a póżniej jalamka, Anna Stesia, Maja84, KateHawke, malka, Amy333, Koteczka82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lena21 wrote:Hej dziewczynki
Olik pięknie czekamy na betę a Twoim facetem się nie przejmuj, każdy się czasem pokłóci, jak się dowie to zmięknie i będzie Cię nosił na rękach. Prawda jest taka, że kobiety są w tej kwestii silne i twarde, wszystko przetrwają a oni często pod presja otoczenia itd są delikatni jak francuskie pieski
Współczuje Wam, że tak długo musicie ma bety czekać, ja mam takie laboratorium które jest na terenie szpitala i zawsze po ok 2 h był wynik bety a i tak zawsze wydawało mi się że to wieczność.
Trzymam mocno kciuki !
Flo a Ty nas tak nie opuszczaj bez zapowiedzi
Lena dzięki za słowa otuchy bo wczoraj miałam takie doła, że o 22 poszłam spać, a całe popołudnie siedziałam sama w pokoju i cisza jak makiem zasiał w domu..
oczywiście nerwów co nie miara bo wojna trwałą dwa dni no ale... może teraz będzie lepiej -
Maja84 wrote:Beta prawdę Ci powie Nie powiem, żebyś się nie denerwowała bo sama drże jak osika czekając na wyniki, boję się potwornie że przyrostu nie będzie albo że za mały Ale na pewno nie patrz na test i nie rób ich już Mi z wieczornego bardzo rozwodnionego moczu wyszła ładna kreska a z porannego jakieś ledwo co a beta była wysoka. Trzymam kciuki i trzymam Cię mocno za rękę! Będzie dobrze
Dziękuje Kochana. Wiem, że u mnie beta malutka byla w poniedziałek i nie mam co się spodziewać tłustych krech, ale jak zobaczyłam tę biel dzisiaj \z samego rana na tescie to się przerazilam. Z drugiego siku już coś tam widać, także staram się być spokojna. Krew upuszczona. Czekam na wyniki. Trzymam za nas kciuki!!!StaraczkaNika, olik321, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyFlo - No to jak takie wielkie balony masz teraz to obstawiam co najmniej F a co będzie przy karmieniu, fiu fiu.
Agulineczka beta będzie śliczna i urocza tylko spokój może Cię uratować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 10:07
-
gabi90 wrote:Gratuluję wszystkich pozytywnych wyników testów Jak widzę pierwszą stronę i tyle serduszek to aż moje serce rośnie Jak już pisałam u mnie negatyw, ale zaraz zaczynamy grudzień, więc zmykam na tamten wątek
gabi90 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Amy333 DOLMED? Zawsze miło wspominam badania tam, szybko i sprawnie, ale czy laba mają na miejscu to głowy sobie nie dam uciąć.
Wlasnie do nich dzwoniłam i owszem maja laboratorium, ale akurat homocysteine wysylaja do innego, noz kurka! No i nie wiem, szukam dalej -
Aaa no i odebrałam wyniki progesteronu z poniedziałku (badanie robiłam w 9dpo, dziś mam 11dpo).
Wyszło 19,15 ng/ml
Zakres referencyjny dla kobiet w I trym mam 11,0-44,3
Myślicie, że taki prog w 9dpo jest ok? Powtorzyć badanie w piątek (13dpo)? Będę koło laboratorium i mogę wdepnąć. Czasami mi aż głupio bo mnie już tam dobrze kojarzą )KateHawke, StaraczkaNika, lamka, Lunaris, Agniechaaaa, Flowwer, malka, Czrna 81, Bocianiątko, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Amy333 wrote:Wlasnie do nich dzwoniłam i owszem maja laboratorium, ale akurat homocysteine wysylaja do innego, noz kurka! No i nie wiem, szukam dalej
AMy jeśli szukasz we wro to szpital na Kamińskiego robi na miejscu wyniki albo Diagnostyka na OpolskiejAmy333 lubi tę wiadomość
-
...Flower a potem będzie iść wózek, Ty a potem M ...
agulineczka kciuki zaciśnięte- będzie dobrzeFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:To ostatnio epidemia i nie mam na myśli grypy
agulineczka ściskam kciuki za ładny przyrost
Ale za to jeśli uda się żeby kasa dodatkowa wpadła w grudniu to zrobię sobie ten pakiet mutacji z testdna a co zaszaleje trochęFlowwer lubi tę wiadomość