Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgulineczka prog dobry, a z mojej 5letniej pracy jako brafitterka wynika, że 90% Pań z 75C powinno nosić inny rozmiar więc polecam. Z bardziej dostępnych i ekonomicznych punktów to chociażby w Esotiqu nieraz można trafić na porządną brafitterkę, ale to też nie jest reguła niestety. Na pewno nie polecam triumpha, intimissimi itp. bo tam jest bardzo mało rozmiarów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 10:17
Flowwer lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:AMy jeśli szukasz we wro to szpital na Kamińskiego robi na miejscu wyniki albo Diagnostyka na Opolskiej
-
Flowwer wrote:A ja mam piersi WOW twarde jak u 16-stki hihihih zawsze miałam ledwo miseczkę A a teraz sexowne C. M ma zakaz zabawy z nimi przez hiperprolaktynemie.
za godzinę będę dzwonić co z piątym maluszkiem
U mnie też imponujące jak na mój rozmiar
Moglyby po ciąży takie zostać. Tez M ma zakaz zabawy, bo skurcze mam.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:No u mnie to ewidentnie wirus albo stres bo ja mam 12dc i do owulacji jeszcze bardzo daleko jeśli w ogóle będzie także następna @ dopiero będzie na święta haha
Ale za to jeśli uda się żeby kasa dodatkowa wpadła w grudniu to zrobię sobie ten pakiet mutacji z testdna a co zaszaleje trochę
Ja wlasnie tez mam na to ochote. Robie najpierw homocysteine i kwas foliowy, a potem biore się za mutacje, a co jak szalec to szaleć -
Dziękuję Wam za odpowiedzi wybaczcie że tak bezosobowo, ale jak człowiek tu zniknie na 2 godziny to nadrobić nie jest w stanie.
Czy te wirusy działają dopiero po owulacji, czy przed też można się jeszcze załapać?
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Dziękuję Wam za odpowiedzi wybaczcie że tak bezosobowo, ale jak człowiek tu zniknie na 2 godziny to nadrobić nie jest w stanie.
Czy te wirusy działają dopiero po owulacji, czy przed też można się jeszcze załapać?
Zbieraj do worka i wyjmij po owulceMalgonia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Olik piękna krecha!!!! Teraz raz dwa na betkę
Dziewczynki upuściłam dziś trochę krwi na powtórkę bety, proszę trzymajcie mnie za rękę co bym nie zwariowała do 16Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Właśnie wyszłam. To co mam na jajniku to torbiel endometrialna. Ładnie się zmniejszyła po antykach. Mam je odstawić i ostro zabrać do roboty!
agulineczka, olik321, KateHawke, Lusesita, lamka, Malgonia, StaraczkaNika, Lunaris, Amy333, Flowwer, Maja84, bertha, ANkaG, pilik, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, summer86, by7mistake, PodwojnaMamaWdwupaku, malka, Barbarka1984, blue00, Lena21, Karma88, Anna Stesia, Kotowa, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Właśnie wyszłam. To co mam na jajniku to torbiel endometrialna. Ładnie się zmniejszyła po antykach. Mam je odstawić i ostro zabrać do roboty!
-
_Hope_ wrote:Właśnie wyszłam. To co mam na jajniku to torbiel endometrialna. Ładnie się zmniejszyła po antykach. Mam je odstawić i ostro zabrać do roboty!Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Ja sobie chyba spokojnie jeszcze wezmę te 7 tabletek które mi zostaly i dolecze zatoki i tak dopiero w styczniu zajde nie spieszy mi się
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte za wszystkie dzisiejsze bety!! Oby były jak największe !!
agulineczka lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Jest beta. Poprzednia 115 po 48h Wii prof po 17ej będzie
Malgonia, StaraczkaNika, olik321, Flowwer, Bea25, Kotowa, by7mistake, PodwojnaMamaWdwupaku, Bajkaaa, Lena21, Karma88, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
_Hope_ wrote:Właśnie wyszłam. To co mam na jajniku to torbiel endometrialna. Ładnie się zmniejszyła po antykach. Mam je odstawić i ostro zabrać do roboty!
To dzieła !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Existenz wrote:Jest beta. Poprzednia 115 po 48h Wii prof po 17ej będzie
Edit: chyba że Wii oznacza 744Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 11:32
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Wlasnie do nich dzwoniłam i owszem maja laboratorium, ale akurat homocysteine wysylaja do innego, noz kurka! No i nie wiem, szukam dalej
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)