Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Tak nie jest niestety przetrwała. To torbiel endometrialna (czekoladowa). Ale pocieszam się że jakby się wylała do otrzewnej to już bym raczej z wami nie pisała. Ale kurcze... Przepraszam za bezpośredniość ale poszlam teraz zrobić "dwójeczkę" i zaraz przestało tak mocno kłuć. W nocy miałam to samo zasnęłam dopiero o czwartej jak poszłam do wc. Kłuje nadal ale nie tak jak 10 minut temu. Nic już nie wiem...
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Witam się oficjalnie w listopadzie i zaciskam kciuki za wszystkie dziewczyny. Wybaczcie Ale nie nadrobie wszystkich stron
Mnie w nocy obudził ból brzucha a nad ranem mialam przy podcieraniu lekko zabarwiony śluz teraz jest ok Ale boję się że to już koniec mojego szczęścia38 lat, 6 lat starań, 4 x IUI
Hiperprolaktynemia - Norprolac 75
Niedoczynność tarczycy - Letrox 50
MTHFR c677T hetero - metylofilolian
PAI-1 homo - Acard, Neoparin po FET
2019: IVF długi protokół (Macierzyństwo):
23.03 punkcja: 7 zarodków
28.03 ET: 2x 5.1.1 CB
31.05 FET (S): 4.2.1 i 3.2.2
02.07 FET (N): 2x bl2
Leczenie immuno: Intralipid, Encorton
23.09 FET (S): ostatni 3.3.2
14.11.219 histero - przewlekłe zapalenie
endometrium: antybiotykoterapia
2020: II IVF (Artvimed) - długi protokół:
zamrożone 10 oocytów
19.10.21 histero - znowu antybiotyki... -
nick nieaktualny
-
Bunia kochana nasza, bierzesz luteinę ? Albo Duphaston ? Ja miałam takie małe plamienie w sobotę i moja gin kazała zwiększyć dawkę duphastonu na kilka dni i plamienie ustało a beta rośnie wiec trzymam mocno kciuki żeby i u Ciebie było wszystko dobrze !
-
Aksamitna wrote:Spodobało mi sie to leżenie z kuprem u góry nie ma ucisku na pęcherz w końcu. Jedynie mój M zniesmaczony faktem że non stop leżę, bo w końcu "ciąża to nie choroba".
A co M to przeszkadza? przeciez sama sobie nie wymyśliłaś tego leżenia.
Ja po pracy tez większość dnia leżę, wczoraj jak się zaczęłam brać za mycie podłóg to mój się wkurzył i powiedział, że sam to ogarnie.Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Biorę Luteine, 3 x po 2 tabl. Jutro podjadę do lekarza jeżeli się nic nie zmieni
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Witam Was kochane w listopadzie
W tym miesiącu wieczory stają się dłuższe, więc miesiąc będzie obfity w serduszkalamka, KateHawke lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Aksamitna M się nie przejmuj, Oni czasem nie potrafią zrozumieć pewnych kwestiiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Kochane jest różnica czy zacznę brać dupka 2 lub 3 dpo ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Bunia trzymam kciuki, że to jednorazowa akcja z tą krwią i wszystko będzie w porządkuHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Aksamitna powiedz M żeby się położył obok po poziom leżenia jest odwrotnie proporcjonalny do późniejszego biegania za parę miesięcy będziecie czule wspominać te chwile
summer86, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Chyba raczej nie. Jeśli jesteś pewna że owulka była to nie ma problemu.
KateHawke lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
mysss wysłałam Ci zaproszenie, ale jednak wyślę Ci ceny badań z invikci, zanim zajmę się czymś innym i zapomnę. Tylko że ja tam robię badanie, tylko jak strasznie mi się nie chce jechać gdzieś indziej, więc tak strasznie dużo to znowu tego nie mam.
CRP 25
Wymaz 55
Mocz 8
SHBG 58
TSH 29
TESTOSTERON 50
DHEA-S 49
PROLAKTYNA 32
Homocysteina 61
Progesteron - nie mam rachunku, ok 70 zł ( razem z 2 posiewami kosztowało mnie 180 zł)
Potem robiłam razem panel wątrobowy (ok 60 zł), lh, fsh i estradiol i płaciłam 178 zł.
AMH 153
Badanie rozszerzone męża 120
Ja zawsze dzwonię do nich na infolinię i pytam o koszt badań, potem porównuję z Diagnostyką i UCK.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 09:48
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane jest różnica czy zacznę brać dupka 2 lub 3 dpo ?
Bunia wiem co myślisz trzymam kciuki żeby to nie było toJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość