Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kalendarz chiński nie spradził sie u mnie, oraz u mojej przyjaciółki, więć to jest na zasadzie zabawy wróżenia z fusów hehe i jak sie uda tak sie uda:)PProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Czołem Dziewczyny!
Zielona, gratulacje Kochana! Pęcherzyk jest, pięknie jest Niedługo będzie serduszko Odpoczywajcie
staraniowa, nasz cały cykl to jedno wielkie oczekiwanie, na monitoring, na progesteron 7dpo, na testowanie. Potem wcale nie jest lepiej Beta, pęcherzyk, serduszko... aż strach wymieniać dalej. Trzymam Kochana kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę Niech wszystko pójdzie po Twojej myśli
Izunia,Pannan ja przed sonoHSG, oprócz świętej trójcy, miałam zrobić CRP i morfologię, właśnie po to, by wyeliminować stan zapalny w organizmie. Ukuć musiałam się dzień przed planowanym sonoHSG, żeby wyniki były jak najświeższe. Robiłam prywatnie, tam, gdzie kiedyś Summer mi pokazała
Dzisiaj też pracuję w domu, a w przerwach kawusia i OF. Miłego dnia Dziewczyny!Zielona1911 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Zyje, ale mi slabo i literki mi się rozmazują. Przyjemnie nie było, ale szybko poszło, poszłam pierwsza z sali. Najgorsza ta podróż na łóżeczku z zabiegowego na rtg. Udało się wcisnąć cewnik bez kulociągu, więćmc super. Oba jajowody drożne. Czyli to nie w tym tkwi problem. Ile czasu będę czuć, jakbym miała puścić pawia?
Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, Meśka, Bunia86, Anna Stesia, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
Staraczka aż znieczulenie nie puści najważniejsze że wszystko drożne !!!
FraniowaMamula -najlepiej na betę tety to róznie wychodzą, ile jesteś po owu? Moze na zwolnienie idz- nie mogę Cię chyba zwolnić w trakcie L4.
Ps mi się chiński nie sprawdziłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 11:51
-
StaraczkaNika wrote:Zyje, ale mi slabo i literki mi się rozmazują. Przyjemnie nie było, ale szybko poszło, poszłam pierwsza z sali. Najgorsza ta podróż na łóżeczku z zabiegowego na rtg. Udało się wcisnąć cewnik bez kulociągu, więćmc super. Oba jajowody drożne. Czyli to nie w tym tkwi problem. Ile czasu będę czuć, jakbym miała puścić pawia?
Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
-
FraniowaMamula wrote:Ile przed planowanym okresem mogę zrobić test ciążowy...?? Trochę się mi sytuacja w pracy pokomplikowała i do 17 jestem na wypowiedzeniu. 14 mam mieć okres...
Jeśli ciąży nie potwierdzisz (choć tego Ci życzę!), to możesz iść na L4 - nie przedłuży to umowy (bo wypowiedzenie Ci już wręczyli), ale po dniu rozwiązania umowy będziesz mieć dalej wypłacany zasiłek przez ZUS. W takiej sytuacji dobrze iść do lekarza mówiąc, że np. w wyniku stresu masz objawy jakiejś nerwicy i do tego psychosomatyczne (nie śpisz, masz zawroty głowy, depresję, jest Ci słabo, trzęsą Ci się ręce, drętwieją kończyny, boli głowa itp. - poguglaj w necie) i jak Ci lekarz wystawi L4 to masz L4. Jakby się dało, niech Ci przedłuża (tylko bez ani jednego dnia przerwy!) to zasiłek będzie Ci wypłacał ZUS.
Malwas wrote:reset - To fakt, ciężko jest trafić na osobę z jednej strony kompetentną w swoim fachu, a z drugiej komunikatywną i wzbudzającą zaufanie. Na pewno o wiele lepiej rozmawia się z osobą, która nie traktuje Cię jak na taśmie. To do przyszłego tygodnia na pewno pęcherzyk się powiększe,a i endometrium również. Zresztą w drugiej fazie cyklu zanim dojdzie do implantacji endometrium zwiększa swoja grubość pzrez działanie progesteronu.
Malwas - dziękuję za ciepłe słowa Nie mam komu z przyjaciółek się wyżalić (albo zachodziły w ciążę od razu albo np. są singielkami i dla nich wszystkich moje problemy są niezrozumiałe). Mężowi opowiadam, ale po pierwsze nie wszystko, żeby nie budować w domu atmosfery pt. żyjemy tylko robieniem dzieci, a po drugie on nie ogarnia podstawowych kwestii (jak powiedziałam, że muszę pić wino na endometrium to powiedział, że on też na pewno musi, bo też na pewno ma za małe Jak zapytałam, czy jest pewien, że ma endometrium to mu dopiero wyjaśniłam co to i oznajmiłam, że skoro jego zdaniem ma macicę, to na pewno dzieci się niedoczekamy;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 12:01
Bunia86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzięki Lunaris i Hopeless . Mam wrażenie, że kroplówa zaczęła działać dopiero jak wróciłam z zabiegu, bo wylądowałam w zabiegowym 2 minuty po tym jak zeszła. Na szczęście poszło gładko, jestem super drożna, jakbym się kretem podmywała.
Przechodzę do fazy 3 (możliwość przywrócenia owulacji - checked. Drożność - checked. Immunologia - do sprawdzenia).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 12:05
Meśka, Lunaris, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Zielona!
Nika, super! Odpoczywaj teraz i zbieraj siły do dzikich seksów w przyszłym miesiącu!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Hej dziewczyny !
Wpadamy z Małą zostawić Wam wiruski na kolejny miesiąc- łapcie i dobrze je spożytkujcie !
Niestety nie udało się zrobić lepszego zdjęcia (na ustach i obok buzi leży pępowina), ale Malutka jest zdrowa i wszystko wygląda dobrze - uraczyła nas pięknym ziewaniem oraz wkładaniem kciuka do buzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2f63ae298f5.png
Jadranka, Agniechaaaa, KateHawke, Paulina.G, blue00, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Lunaris, Karma88, Bunia86, 91Ewela09, Bocianiątko, lamka, Anna Stesia, KateKum, Sarna84, Bajkaaa, Yoselyn82, Czrna 81, Amy333, summer86, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:
Ja spałam ponad 12h :o szok!!!
Po wczorajszych wrażeniach to trudno się dziwić, że odsypiałaś
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
emi2016 wrote:Hej dziewczyny !
Wpadamy z Małą zostawić Wam wiruski na kolejny miesiąc- łapcie i dobrze je spożytkujcie !
Niestety nie udało się zrobić lepszego zdjęcia (na ustach i obok buzi leży pępowina), ale Malutka jest zdrowa i wszystko wygląda dobrze - uraczyła nas pięknym ziewaniem oraz wkładaniem kciuka do buzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2f63ae298f5.png
Piękności! Buziaczki od e-cioć słodziakuemi2016 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Zielona super wieści niech malenstwo rośnie u mamusi
Emi słodkości
Ja spałam ponad 12h :o szok!!!
Właśnie Was nadrabiam i zobaczyłam Twoje zajączki
Masakra dziewczyny, ile Wy tych stron produkujecieKateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość