Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:polkosia wrote:Dlatego napisałam, że nie ma reguły A dlaczego się nie łapiesz?
już pisałam o tym ze jestem po operacji usunięcia jajnika z gigantyczną torbielą i mam Endometrioze IV stopnia. Ona sama w sobie jest wskazaniem do in vitro, ale i problemem w rezerwie jajnikowej
Nie śledzę wszystkich postów, nie wiedziałam. Na pocieszenie napiszę, że przyjaciółka też nie ma jednego jajnika i ma endometriozę i w końcu się udało, więc trzeba próbować!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:44
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:madlenka, dziękuję za wsparcie :* Dziewczyny na fioletowych to samo napisały Nie będę się nim przejmowała i jego gadaniem
Usłyszy serce i pewnie przestanie chrzanić
Dokładnie, ale ja bym mu dała popalić za ten brak wiary. Mojej sąsiadki mąż powiedział jej (po informacji, że jest w ciąży), że chyba jej się coś pomyliło i dopiero uwierzył jak poszedł z nią na USGKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melena, dokładnie takie badania trzeba zrobić. I pewnie jeszcze więcej.
Morisek, a długo się staracie?
Zakocona, ja dziś też zaliczyłam pobudkę o 4. A w nocy budziłam się kilka razy. Normalnie jestem śpiochem i wstaję najwcześniej o 10Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn