Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Tosiakowa,Wy dlugo juz sie stracie?
ważka! Daj mi trochę sniegu
ja dzisiaj mam znowu dzien nic nie robienia.
niestety to na pewno @ i to jakas taka z przytupem bo konkretna bardzo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Tosiakowa,Wy dlugo juz sie stracie?
ważka! Daj mi trochę sniegu
ja dzisiaj mam znowu dzien nic nie robienia.
niestety to na pewno @ i to jakas taka z przytupem bo konkretna bardzo -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Nie nadążam czytać waszych postów. Ja zasnęłam po drugiej... i obudziłam się po piątej jak mój M wychodził do pracy. No więc zapaliłam światło i poczytałam sobie książkę. Właśnie wróciłam ze sklepu...
Chyba poczytam sobie te posty od tej 40 strony, bo na razie nie mam nic do roboty...
Morisek, a co do śniegu, to u mnie sporo, więc również mogę się podzielić -
Cześć Dziewczyny, wczoraj od lekarza dotarłam po 22 (tak się rozgadał, że spóźniłam się na pociąg) wrrr... dziś chodzę jak zombie, a w pracy młyn na całego...a żeby było weselej po pracy rada...
Morisek, tulę Cię bardzo bardzo mocno. Kurde to nie miało być tak!!
Zakocona - piękny pęcherzyk - tylko nie zgub - to jak pierwsze zdjęcie dzieciątka
Ja nie wiem czy cykl nie pójdzie na straty - coś jaja zastrajkowały - tylko jedno bidne urosło do minimum, ale dostałam pregnyl, żeby trochę zwiększyć szanse na pęknięcie. Torbiel zeszłomiesięczna bardzo powoli się wchłania, więc dostałam też Duphaston - o ile owulka wystąpi...Chyba będę musiała zmienić dzień testowania, bo pregnyl potrafi dawać fałszywie dodatnie wyniki, ale to dopiero jak szanowna ovu się pojawi...bo coś w ogóle jej nie czuję...
Aha, Morisek lekarz był zszokowany, że wcześniej nie wspominał mi o żelu - jak ja to ujęłam - na doping sprinterski dla plemników. Więc wczoraj zakupiłam Pre-Seed - ale mieliśmy ubaw po zastosowaniu - tak się śmiałam, że małż o mały włos nie wymiękł
Miłego dnia! -
Morisek28 wrote:A wiesz zw wczoraj oglądałam ten żel na necie,bo mój mi sie skończył i będę musiała kupić. Daje poślizg? Ile za niego dałaś ?i jaka pojemność?
ja używałam tego concesive plus. Poślizg dawal fajny.
kena ja wierze ze u Ciebie będzie Maczek! Zobaczysz kochana.
ile placicie za monitoring? Ja placilam 280-300zl ale okazało sie ze wizyta dopiero 3 marcq,nie chce mieć cyklu w plecy wiec zadzwonilam do lekarza w miejscowości obok i kurcze 470zl krzyknął ;-\ jak ja mam na in vitro nazbierać no jak!
tez trzymacie jedzeni dla zwierzaków w lodówce obok miesa serie itd?
moja tesciowa twierdzi ze to normalne i od teraz będzie tak robić
Trzymam puszki dla kotów na drzwiach jak zużyję niecałą, ale mam specjalne wieczka silikonowe, więc żadne zapachy się nie wydobywają Tak to wygląda:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:55
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
W sklepie zooplus.pl są. Ogólnie jak masz zwierzaki to polecam ten sklep, karmy wychodzą dużo taniej
Morisek28, polkosia lubią tę wiadomość
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek, żel pojemność 40 g. 9 aplikatorów cena 80 zł Poślizg ma dobry...i dodatkowo powoduje ataki śmiechu (ja tak przynajmniej miałam - po raz pierwszy czegoś takiego używałam)....Gin stwierdził, że to powinno starczyć na 3 cykle... ja no to, że piernicze - teraz ma się udać tylko się zaśmiał i poprawił, że zostanie na drugie dziecko za rok optymista....aaagaaatka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTroszkę późno dołączyłam do tego wątku...sporo mnie ominęło. Więc postanowiłam napisać coś więcej o sobie. A więc 18 lutego kończę 23 lata. Mieszkam z moim M w Szwajcarii. Często pracuję jako niania. Najczęściej zajmuję się dzieciaczkami które mają po kilka miesięcy. Od marca czeka na mnie 4miesięczny Jaś, którym będę się opiekować przez 4 miesiące. Mamy w Polsce trzypokojowe cudne mieszkanko, na które ciężko zapracowaliśmy... by nie pakować się w żaden kredyt. O dzidziusia staramy się od listopada, a tak naprawdę nie zabezpieczamy się od września. Decyzja o bobasku przemyślana. Planujemy ślub cywilny, dokładnie na lipiec. Mój narzeczony jest starszy ode mnie o całe 6 lat. To chyba na tyle (usmiech)
-
Jedz Fufka tylko zdrowo
I kto to mówi? haha -ja dzis planuję na obiad pizzę, a właśnie pochłonęłam pączka (masakra jakaś, zwykle tak nie robię)
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]