Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kobitki u mne dalej bez zmian miałam dzis zas zatestowac ale mi sie przypomniało jak do łóżka wróciałam
skleroza nie boli
-
madlenka wrote:Kochana zrób sobie lekturę od 42 str, tam zaczyna się ta bajka.
-
Popcorn zróbcie
Ale ja jestem wredna trzeba pomyśleć nad zmianą zachowania.
Kubecek ja właśnie odwiedziłam Twój wykres i trzyma w niepewności. A ja do 11 nie mogę wytrzymać. Kubecek leć na siuśki drugi raz i wklejaj tą zieloną kropęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 06:49
Nymeria lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Popcorn zróbcie
Ale ja jestem wredna trzeba pomyśleć nad zmianą zachowania.
Kubecek ja właśnie odwiedziłam Twój wykres i trzyma w niepewności. A ja do 11 nie mogę wytrzymać. Kubecek leć na siuśki drugi raz i wklejaj tą zieloną kropę
mi sie nawet 35 cykle zdarzają wszystko przez gina kurka na urlop akurat teraz musiał isc jak ja bete chciałam zrobic
-
Hej dziewczyny, co do tych "badań" wiadomo kogo, to nie wiem dokładnie jaka jest praktyka, ale ja nie słyszałam o badaniach na HIV na początku ciąży...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyZakocona sliczny pecherzyk Nie martw sie , wszystko bedzie dobrze..
U mnie temperatura od trzech dni taka sama ani nie spada ani nie idzie w gore..jak do piatku nie zawita @ to zatestuje . Nie chce znowu od razu, boje sie ze bedzie znowu tylko jedna kreska -
Witam was serdecznie z mojego zasniezonego miasta
Zakocona śliczny pęcherzyk, wszystko musi byc dobrze.
Zjadam sniadanie i na praktyki
U mnie dzisiaj skok temp, bóli @ ciąg dalszy wieć albo przyjdzie w tym miesiacu okropnie wredna @ albo nie wiem co ;/
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Witam.
Zakocona sliczny pecherzyk, mnie tez straszyli ze nie wiadomo co z tego bedzie a teraz mam buntujaca sie prawie 6 latke będzie dobrze
Morisek mam nadzieje ze uzbieracie szybko kase na in vitro i bedziesz w koncu mamusia
wszytskim zamaczkowanym juz gratuluje
ja dzisiaj na 11.55 mam wizyte u nowego gina trzymajcie kciuki zeby jajeczka urosly i zeby wogole byly bo z tym jest ciezko u mnie -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może jednak się uda naturalnie, próbujcie cały czas do momentu zabiegu, trzymam za was kciuki! :*
Zakocona głowa do góry facet odczuwa to inaczej, zobaczysz jak już będzie serduszko będzie się cieszył tak samo jak Ty!