Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ja wczoraj czytalam ze subiektywne wyznaczenie owulacji wg objawow pokrywa się z faktycznym dniem w 40%. Az sie zdziwilam ze tak malo
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeeej!!
Morisek, ja przechodziłam ospę w wieku 8 lat, wiem że dorośli mają często zaostrzony przebieg tego choróbska. Ale bez paniki, nie u wszystkich występuje w tak nasilonym stopniu.
Niecierpliwa dominika ja jak zaczęłam mierzyć sobie temperaturę, to robiłam to w ten sam sposób co Ty, o różnej porze. Z tym że ja często po 3 razy dziennie. Strasznie się przejmowałam tym mierzeniem temp. więc w zeszłym miesiącu sobie odpuściłam. No i tak teraz myślę że chyba źle robię. Może od następnego cyklu znów zacznę. -
nick nieaktualny
-
Różowa strzała jak dla mnie negatyw też. Mnie na przykład mjierzenie temp strasznie nakreca ;/ chyba nie za dobrze bo np klade sie z mysla ciekawe czy jutro podrosnie czy nie.. A u mnie ten wykres taki rowny jakis bez wielkich spadków czy gorek, chyba niepowinien taki byc.. Poza tym @ ma przyjsc teoretycznie 9 a ja sie czuje strasznie okresowo juz pare dni chodze tylko i sprawdzam czy juz
Witam sie tak w ogole dzisiajAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyHej wam dziewczyny mogę wrócić? Morisek przykro mi bardzo i chce Cię przeprosić za ta dietę ale ciężko mi czas znaleźć żeby to ogarnąć a nie siedzę w tym na codzień i musze trochę się zmobilizować... Bo ja pracuje w sklepie rybnym nie wiem czy mówiłam... Tak więc jeszcze raz przepraszam. A i nie wiem czy dopisywać się do tabelki bo brzuch i cycki mnie bolą spać na brzuchu nawet nie mogłam wiec pewnie zaraz @ zawita