Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
DziękiDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Cześć Dziewczyny - coś w tym cyklu OF poleciał sobie w kulki...wyznaczył ovu na poniedziałek - gdzie we wtorek byłam u lekarza i pęcherzyk nadal był i dostałam pregnyl. Teraz zaglądam w "notatki" i być może potwierdzają się słowa gina, że owu będzie ok. 3 dnia wyższych temperatur...hmmm...
Rozowa_strzala mój lekarz do pozytywnego testu wręcz zaleca mordercze treningi Dopiero po pozytywie zaleca przystopować trochę... -
Morisek28 wrote:CZEŚĆ
kena,ale tak czy siak serducha były,wiec uszy do góry
ech...nie ma szans, żeby gdzieś to sprawdzić...więc najbliższe 2 tygodnie znów w niepewności...pękło...nie pękło... -
Ta niepewność jest straszna. Możemy tylko czekać, już na nic nie mamy wpływu. Słabe to jest. Ja już w głowie mam myśl taką, że gdybym miała test w domu to bym zatestowała. Dziś 9dpo więc dobrze, że nie mam. Obudziłam się zmęczona więc nie będzie to mój dobry dzień. Ale wam życzę miłego czwartku.
-
Kurcze, Morisek aż normalnie ciekawość mnie zżera co powiedziałby Tobie mój lekarz...wiem, że ma pacjentkę z endometriozą IV stopnia, która zaciążyła...i to nie jest wcale beznadziejny przypadek...jakby to ująć - podobno nie z takimi problemami "zachodziły" Póki co - pozostaje mi wierzyć na słowo...
Ok, zmykam do pracy...miłego dnia! -
Cześć dziewczyny. Ja na szybko tylko, bo wracam do spania
Edit:
Właśnie przeczytałam na OF że zielona herbata może zapobiegać wchłanianiu kwasu foliowego i żeby pić 1 filiżankę dziennie. A ja napieprzalam co najmniej 3x dziennie wielkie kubki. Kurde!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:34
StyczniowaNadzieja lubi tę wiadomość
-
Hejka mój P. właśnie wrócił z pracy z dwoma testami ciążowymi
Kochany jest, ale juz jeden każe mi robić teraz, tłumacze mu ze nic z tego, nawet jeśli doszło do zapłodnienia jeszcze nic nie wyjdzie, ale on uparty i stoi przy swoim.
Idę go przekonać ze to nie ma sensu, tylko jak to zrobić ? -
hej dziewczyny:) ja sie zalamalam wczoraj po zaznaczeniu temp 36,7 OF wyznaczylo mi owu tak jak faktycznie prawdopodobnie mialam i juz sie ucieszylam z tej wysokiej jak na mnie temp i z tego ze przesunelo mi ta owu tak jak mialam faktycznie, dzisiaj rano mierze i co? znowu 36,4 zaznaczylam na wykresie i mi cofnelo owu na 11dc tak jak bylo na poczatku...