Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:) Ja mam testować jutro 15 dpo (domniemanej owulce wyznaczonej przez of, bo testy owu wszystkie negatywne...) Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam testa, ale negatyw. Dziwi mnie strasznie ten cykl, bo zawsze na co najmniej tydzień przed @ bolą mnie strasznie piersi, a w tym nic kompletnie i w ogóle nie czuje, że nadchodzi...Ciekawe może mi się cykl wydłuży...zawsze mam jak w zegarku 28 dni w porywach +1.
-
Morisek kurcze to jakos tak nie moga cie skutecznie zdiagnozowac, trzymam kciuki żeby bylo wszystko dobrze. Moze jak dostaniesz te leki wszystko sie pouklada?
Kurcze masz racje ten spadek byl ale na wykresach dziewczyn to wszystko tak wysoko, spadki duze a u mnie to tak wszystko na malych granicach sie dzieje/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:55
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCicho dziś tutaj ja to wogole dokładnie nie wiem kiedy powinnam dostać bo miałam plamienie /krwawienie i nie wiem dokładnie kiedy zaznaczyć że @ się zaczęła i mam raz 27 raz 32 raz 30 dni cykl. Chodzi mi o to ze bardzo nieregularny. Wg mojego kalendarza w tel powinna przyjść dziś ale wole poczekać do 9 i mieć pewność a nie się nakręcac a potem wielki zawód jak zawsze ze mną
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, miło was poczytać po tym paskudnym dniu Jestem tak zmęczona że nie mam siły spać.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.