Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Sylwiaśta ja wgl. nie badam szyjki, przed owulka czasami ze tak powiem zagrzebie ale po się boje, bo jak się maczek zagniezdza a ty mu tam palcem dotykasz
Po owulce kochanie sobie odpuść ♡
Dziewczyny, maczek zagnieżdża się macicy...nie ma szans, że mu będziecie grzebać...co najwyżej można się się zadrapać lub jakąś infekcję sobie "wprowadzić", ale na pewno nie uszkodzić!Morisek28, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie też tak myślałam... ale ile kobiet tyle opinii )) ale może jednak któraś z was po owulce badał szyjkę i wie jak powinna wyglądać? Czytałam na różnych stronach i raz piszą że nisko zakmnieta i twarda inne ze wysoko i otwarta, a ze zawsze badalam tylko do owulki i potem olewalam sprawe to nie wiem jak to ma wygladac
-
Kena1983 wrote:Dziewczyny, maczek zagnieżdża się macicy...nie ma szans, że mu będziecie grzebać...co najwyżej można się się zadrapać lub jakąś infekcję sobie "wprowadzić", ale na pewno nie uszkodzić!
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jak z wysokością? wydawalo mi sie zawsze, że po owulacji powinna się obniżyć, a moja jest wysoko i jest taka jakas wrazliwa, lekko boli i troche mnie to martwi?
swoja droga, fajnie byloby nastepne Boze Narodzenie spędzić z małymi Mikołajkami Albo Mikołajami... rozmarzylam się...Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Tak nie chodziło mi o to ze mu będę grzebać ale tak jak napisałaś infekcja itd. w każdym bądź razie nie powinno się tam grzebać po owulacji
Gdyby tak było - to po owulce - a. seks zabroniony; b. nie wolno iść do ginekologa (to jak zrobić np. monitoring cyklu?)Zajsonek, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam na zakupach i chciałam zaopatrzyć się w podpaski, byłam w trzech sklepach gdzie zawsze były moje podpaski, a tu lipa nigdzie nie ma..
Mój mówi, że to jakiś znak, śmiałam się z niego całą drogę powrotną
hahahasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:aa już myślałam, że może ma być nisko a ja mam wysoko i może się udało...
zwariuje a niech mi kiedyś mój dzieciak powie "moja stara" jak my się tyle nacierpieć musimy
Ja dlatego piszę sobie taki "pamiętnik", opisuję tam właśnie te starania, rozterki itd a jak taki małolat będzie podskakiwał to za karę będę mu czytać co lepsze fragmentysylwiaśta159, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05. Monika:)
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28 , madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89, natalka189
12. lilmama, mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159
13.
14. ważka, Lucy7
15. Fufka30
16. Kena1983
17.
18. aaagaaatka, AnaAna
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24. kasialora
25. Sówka_83, monia30
26. Mirabelka30
27. menka, Sanna
28. nikicia86, Morisek28
W lutym zakwitły 3 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:53
Sanna lubi tę wiadomość
-
O matko doczytałam
witam wszystkie nowe testujące! Wpisane juzjuz jesteście na listę trzymam kciuki i życzę szybkiego zamaczkowania !!
Ja niedawno wróciłam do domu jestem styrana. Ale mieszkanie sprzatniete i można jutro pokazywać. Trzymać kciuki żeby się wynajelo !
Powiedzielismy mojej babci i wujostwu, że jesteśmy w ciąży cieszę się
Natalka, ja zamierzam tu zostać bo mi dobrze na tym wątku nie pozbedziecie się mnie tak łatwo :P
Dziewczyny przecież lekarz tylko i wyłącznie może potwierdzić ciążę grzebiac tam aparatem do USG.. Nic dziecku to nie szkodzi! Brudnych paluchow i fiutka też myślę że nigdy sobie tam nie pchacie, więc uspokojta sięKena1983, Zajsonek, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:
Dziewczyny przecież lekarz tylko i wyłącznie może potwierdzić ciążę grzebiac tam aparatem do USG.. Nic dziecku to nie szkodzi! Brudnych paluchow i fiutka też myślę że nigdy sobie tam nie pchacie, więc uspokojta się
Ujęła to idealnie tylko i wyłącznie powinno się unikać częstego badania ze względu na infekcje ale nie ważne czy się jest w ciąży czy nie - po prostu trzeba zachować max. Higieny a w ciąży to lekarz bardzo często bada szyjkę czy się nie otwiera chociażby ... wiec mit nie badania po owu uważam za obalony -
Ja po owulacji mam tak raczej średnio, obniża mi się przed samą @
tak mi się chce spać, a muszę jeszcze dokończyć prace ,którą piszę jej... tak to jest jak zostawia się na sam koniec ,moja wina wiemAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008