X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe staraczki.
Odpowiedz

Lutowe staraczki.

Oceń ten wątek:
  • kasialora Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki !
    U mnie plamienie trwa nadal(takie łososiowe), nie wiem o co chodzi. Temp mam wyższą, nie czuje się źle, może troche boli mnie podbrzusze, ale raczej obstawiam, ze to tylko moje wymysły. Kurcze, boje sie, ze jednak bez wizyty u ginekologa sie nie obejdzie... aAJĆ, nie lubie tego !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 23:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    no właśnie też tak myślałam... ale ile kobiet tyle opinii :))) ale może jednak któraś z was po owulce badał szyjkę i wie jak powinna wyglądać? Czytałam na różnych stronach i raz piszą że nisko zakmnieta i twarda inne ze wysoko i otwarta, a ze zawsze badalam tylko do owulki i potem olewalam sprawe to nie wiem jak to ma wygladac :)

Moja szyjka przed @ jest nisko, twarda i zamknięta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale się rozpisały dziewczęta.
    Ja o 21.00 wróciłam z zakupów, bo lodówka już pusta heh. Podchodzę w sklepie do kasy...i wypatruję mojego M bo gdzieś po drodze go zgubiłam oczywiście, a ten biegnie do mnie i się wydziera żebym poczekała bo cos dla mnie ma.
    No więc czekam na niego...a ten kładzie na kasę stolnicę i wałek, to sobie myślę... no super haha. Skąd taki pomysł?

zakocona lubi tę wiadomość

• Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki dzisiaj piątek! Ale się ciesze :)

AnaAna ciekawy prezent :) myślę że o takim marzyłas co?:)

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam co słychać? U mnie też szaro i ponuro do tego wczoraj przyszły plamienia wiec nici z ciąży. Jutro powinna przyjść @. Morisek współczuję snu... Ja wczoraj miałam taki ze ktoś mnie gonił i się darlam jak głupia przez sen i co chwila budziłam się i co zasnęłam to ten przeklęty sen wracał i dupa... Chodziłam jak zmora cały dzień.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piateczek :) dzis malujemy salon. Ale bedzie pieknie :)
    Morisek niezly horror, az mnie wzdrygnelo....

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki ;) Ana zazdroszczę prezentu zawsze o taki marzyłam :P
    Morisku co za sen poczytałam w senniku co oznacza krew ;)
    KREW
    Bardzo wiele znaczeń, także seksualne. Krew wiąże się ogólnie z żywnością, siłą fizyczną i świadomością ciała, które to cechy umożliwiają prowadzenie aktywnego życia. Ponadto mogą się w ten sposób wyrażać relacje międzyludzkie, lęki i zahamowania. Krew ma wiele możliwych interpretacji, które dają się wywnioskować dopiero z okoliczności towarzyszących we śnie oraz z rzeczywistej sytuacji życiowej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 08:52

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoj tam będzie dlugi 9 miesięczny :*

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jak już to czarownicą do wiedzmy brakuje Ci jakieś 20 lat :P - tak zawsze mój teść mówi :P
    Morisku będzie dobrze :)
    Wiesz obiecałam sobie,że jutro w totka wygram te miliony :P podesle Ci na te in vitro jak mi się uda :D

Morisek28 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Fufcia - ale tymi milionami to się dzielimy - bo też mam plan wygrać :D
    Jak ja lubię piątki - jedyny dzień w tygodniu, gdy z pracy wracam o przyzwoitej godzinie ;)
    Małż wczoraj stwierdził, że odpada z gry...5 dni kichania pod rząd wypompowało go...i pierwszy raz powiedział dość...SZOK...

• zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Matko święta spaaaac.. ale muszę wstać, bo o 10 wyłączają wodę na caly dzień :/

A mi się śniło, że L przespał się ze swoją byłą i urodziła ona przede mną we wrześniu mu jego pierworodnego syna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:22

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wygram - to wszystkie "Lutówki" spotykamy się w najlepszym SPA w kraju - funduje ;)

Fufka30 lubi tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena wygrwamy dwie to się "złożymy" :P

Kena1983 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, jak tu czuć kasiorke, z całego zera życzę Wam wygranej

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Cześć dziewczyny! Matko święta spaaaac.. ale muszę wstać, bo o 10 wyłączają wodę na caly dzień :/

A mi się śniło, że L przespał się ze swoją byłą i urodziła ona przede mną we wrześniu mu jego pierworodnego syna.

Łoooo Jezu, Zakocona.....nie masz o czym śnić ;)?

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris przestan uprawiac czarnowidztwo to nie zdrowo :P
    Jeśli ktoś będzie chial zdradzać to będzie to robil obojętnie czy miał wcześniej partnerow czy nie

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, nie możesz tego wykluczyć, ale nie możesz też tym się zamartwiać...
    Chyba każda z nas gdzieś wewnątrz ma takie obawy i nie ma reguły - czy jest pierwszą czy też nie...Swoją drogą ciekawa jestem czy w drugą stronę też to działa...tzn czy faceci mają jakieś chwile zwątpienia w stosunku do nas...
    Mój M. np. - mam wrażenie że w ogóle nie jest zazdrosny - albo o tym nie wiem - bo raczej w tym temacie wylewny nie jest - co czasami mnie wkurza - z drugiej strony to ok - bo mam wielu kumpli płci męskiej ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się brzydzi zdradą przez ojca. Na całe szczęście.
    Choć mój dziadek zawsze mawiał, że nie zna faceta, który by nie zdradził...

Morisek28 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie należy do zazdrośników :P za to ja łoooo żeszzz matko :P ale chyba dlatego, że on przede mna miał już narzeczoną wiec kiedyś stwierdziła, że to nie ja byłam ta jego pierwszą jedyna - ale mnie ochrzanił :P ale my to mamy właśnie pod tym względem dziwne historie...

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Monika:) Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka - wiem co czujesz, też na początku dziwnie się czułam, bo mój też był zaręczony przede mną. Ale potem odpuściłam, bo to przecież było "dawno i nieprawda" i to moje imię ma teraz wygrawerowane na obrączce ;)
    Co do snów - mi się śniło wczoraj, że jadę na koniu i myślę o tym, żeby wczuć się w rytm jego ruchów, "popłynąć". Nie pierwszy raz mi się coś takiego śni i zazwyczaj znaczy WYLUZUJ! :D
    Melduję, że zrobiłam test i nic z tego. Więc pewnie jednak owulkę miałam 20ego - więc pewnie cykl na straty :/

rfxg9jcgzbzrvpp9.png
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ