Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Ja pierwszy raz testowalam 4 dni temu i byl + potem przez kolejnie 3 dni tez + ..ale i tak dalej jestem w szoku i chyba sie bardziej boje tego niz jestem szczesliwa....:)to byl szok tylko 1 raz bylo przytulanie odrazu po do kibelka szok szok szok i strach czy bedzie wszystko ok
Będzie, będzie ! Gratuluję! -
nick nieaktualnyMój facet też jest zazdrosny bardzo jak ktoś do mnie podejdzie pogadać juz mam aferę podobnie jak znajomy do mnie napisze np życzenia urodzinowe to tez akcja ale ja nie zwracam na to uwagi i jemu przechodzi z resztą ja tez jestem zazdrosnica . Kurde to macie przeboje życiowe ja tak nie miałam. Miałam jednego chłopaka 3 lata z nim byłam a potem mój mąż się napatoczyl i tak już 7 rok razem leci
-
nick nieaktualnyzetaaa wrote:Ja pierwszy raz testowalam 4 dni temu i byl + potem przez kolejnie 3 dni tez + ..ale i tak dalej jestem w szoku i chyba sie bardziej boje tego niz jestem szczesliwa....:)to byl szok tylko 1 raz bylo przytulanie odrazu po do kibelka szok szok szok i strach czy bedzie wszystko ok
Gratuluję !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po prostu czuje, że jak Morisek by nam zapodał jakąś historie to byśmy wszystkie ryczały ze śmiechu a obsługa by na nas patrzała jak na zdrowo walnięte a czujecie jakbyśmy do tego wzięły te nasze upragnione maluchy hehehe
Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj piekę szarlotkę!!
Pracowałam w lotto przez rok haha. Sprzedawałam codziennie setki zakładów a tylko raz kupiłam zakład na dużego lotka jak była kumulacja 50mln haha...i dupa, nawet trójki nie było!! Ale za to w zdrapkach czasem się coś trafiło.
-
AnaAna wrote:Ja dzisiaj piekę szarlotkę!!
Pracowałam w lotto przez rok haha. Sprzedawałam codziennie setki zakładów a tylko raz kupiłam zakład na dużego lotka jak była kumulacja 50mln haha...i dupa, nawet trójki nie było!! Ale za to w zdrapkach czasem się coś trafiło.
Ja libie drapac KAWE krzyzowka lotto tez puszczam ale nigdy nie wygrałam więcej niż 50 zeta, mój Chrzestny wygrał 1000 kiedyś w zdrapce jak były jakies sporty.
A swoja droga czasami się zastanawiam czy czasem nie mijam się z którąś z Was niewiedzac o tym