Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:
Wy tu piszecie o odległości 300km...haha, to w takim razie ja w porównaniu do was mieszkałam na końcu świata. Jestem z zachodniopomorskiego. Kilkadziesiąt km mam do morza.
Witajcie kobitki
Nadrabiam zaległości po pracy.
Ja także z zachodniopomorskiego, do morza 100km, a z domku dziadków mojego męża jedyne 80
Dziś kolejną wyższą tempkę odnotowałam, i ovu mi przesunęło owulację, w sumie lepiej bo więcej serduch było ale coś mnie już dziś brzuch w dole zaczął boleć albo to jajnik nie wiem sama...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:48
-
Witam.
W koncu weekend jutro jade z corcia na bal karnawalowy, juz sie doczekac nie moze hehe
ja dzisiaj bylam na monitoringu bo szkoda przepuscic okazje i pecherzyk ladnie urosl juz ma 18mm i kazal przez weekend sie kochac wiec bedzie sie dzialo aleee mam dwa dominujace pecherzyki wiec zartowal ze na blizniaki sie szykuje i w poniedzialek ide jeszcze raz zobaczyc czy peklo...
ja mieszkam w lubuskim, ja wole gory niz morze
a co do zwiazkow to ja z moim M poznalam sie na portalu randkowym i tak nam juz leci 6 rok wogole szybko sie potoczylo, po pol roku juz w ciazy bylam slub bralismy jak w ciazy bylam. Wszyscy mysla ze to wpadka ale my tylko wiemy jak bylo.... a wczesniej to sobie uzywalam zycia hehe czasami chcialbym wrocic do czasow jak mialam 19-20 lat -
Ok, % i zakąski gotowe - trochę się odświeżyć i można zacząć weekend
Małż - wrócił z pracy i stwierdził, że nie chce mu się iść...na co ja wybieraj - idziemy na wódkę albo kichanie...Odpowiedź - dobra, idziemy
Usłyszałam, że 6 dzień kichania to byłby już sadyzm w moim wydaniu ;)Oj kondycja już nie ta....Morisek28 lubi tę wiadomość