Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja piernicze, dopiero do domu wróciłam... Koleżanka szła do Tesco więc się z nią wybrałam i kupiłam dwa testy. I teraz nie wiem, może jak się temp utrzyma to zatestować jutro rano lub w niedziele już. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie... W sumie po 5zl były więc jeden mogę zmarnować dodam, że objawów raczej nie mam.
Zaraz się ogarnę i nadrobię Was
-
Ok, dziewczyny ja na dziś znikam. chciałam Wam napisać, że wypiję za wszystkie zielone kropki, ale cofnęłam się do listy Zakoconej - i ujmę to tak - na pewno wypijemy za zielone zakończenia naszych wykresów i rozwijające się maczki - ale w dwóch toastach - bo 37 kieliszków za zielone kropki i 3 za maczki mogłabym nie przeżyć
Miłego wieczoru Kochane i do jutra!Lucy7, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
Mnie nie bolą. Zdjełam stanik bo w domu chodzę w topiku i o swoich cycoszkach mogę powiedzieć, że są zmęczone, no może lekko większe.
Jak te sutki bolą? Ja swoje smyram i nic a nic nie czuje ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNymeria wrote:Witajcie kobitki
Nadrabiam zaległości po pracy.
Ja także z zachodniopomorskiego, do morza 100km, a z domku dziadków mojego męża jedyne 80
Dziś kolejną wyższą tempkę odnotowałam, i ovu mi przesunęło owulację, w sumie lepiej bo więcej serduch było ale coś mnie już dziś brzuch w dole zaczął boleć albo to jajnik nie wiem sama...
O jak fajnie, w końcu ktoś z moich stron hehe. -
madlenka wrote:Mnie nie bolą. Zdjełam stanik bo w domu chodzę w topiku i o swoich cycoszkach mogę powiedzieć, że są zmęczone, no może lekko większe.
Jak te sutki bolą? Ja swoje smyram i nic a nic nie czuje ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny