Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja się męczę dziś w robocie sama. Koleżanki nie ma więc nudno, nie ma z kim pogadać. Tylko Wy mnie trzymacie dziś przy życiu bo w wolnej chwili Was podczytuję. Kurcze miałam ochotę zatestować wcześniej bo ta temperatura tak dosyć ładnie się trzyma, ale rano zwątpiłam we wszystko. Już miałam takie wykresy i nic z tego nie wychodziło. Wcale nie będę testować i juz. Mam dzis slaby dzien. Chce do domu, do lozka. A w pracy do 17.30. Co do związków i facetow to ja z moim M jestem od 2003 roku, i jestesmy swoimi "pierwszymi" Czasem sie martwie czy nie będzie chcial sprawdzić jak to jest z inna ale ciesze sie, ze mnie do nikogo nie porównuję. Teraz jesteśmy pól roku po ślubie, jak to mówi M zzerowalo sie i liczymy od slubu staż buzki
-
nick nieaktualnySanna wrote:Jaką szarlotkę ? milo zjeść cos do kawy w sobote i niedziele
Ja libie drapac KAWE krzyzowka lotto tez puszczam ale nigdy nie wygrałam więcej niż 50 zeta, mój Chrzestny wygrał 1000 kiedyś w zdrapce jak były jakies sporty.
A swoja droga czasami się zastanawiam czy czasem nie mijam się z którąś z Was niewiedzac o tym
Znalazłam kiedyś jakiś przepis w internecie. Jak upiekę i dojdę do tego jak tu wstawić zdjęcie, to się pochwalę.
Wy tu piszecie o odległości 300km...haha, to w takim razie ja w porównaniu do was mieszkałam na końcu świata. Jestem z zachodniopomorskiego. Kilkadziesiąt km mam do morza.Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Znalazłam kiedyś jakiś przepis w internecie. Jak upiekę i dojdę do tego jak tu wstawić zdjęcie, to się pochwalę.
Wy tu piszecie o odległości 300km...haha, to w takim razie ja w porównaniu do was mieszkałam na końcu świata. Jestem z zachodniopomorskiego. Kilkadziesiąt km mam do morza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy 11dpo moze wystapic plamienie implanatcyjne? Tzn wg of to jest taki dzien. Dzisiaj zauwazylam wlasnie takie lekkie zabarwienie sluzu na różowo. @ zawsze zaczyna mi sie brunatnymi plamieniami, więc może jeszcze nie wszystko stracone? Chociaz raczej przestaje sie juz łudzic ;/
moglo by sie rozkrecic jak to @ to bym wypila wino bo stoi i czeka takie pyszniutkie różoweAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008