Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziś zauważyłam że mój wykres wygląda jak głowa kota ;P Jak Ana jeszcze "zalegam" ale nie mam siły wstawać.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
A ja już zapchałam się trzema omletami z dżemem truskawkowym. Zaraz zrobię sobie pyszną kawkę ze spienionym mlekiem i chyba się porzygam. Zakupy zamówione w Auchan, jutro dojadą. To zostaje tylko ogarniecie mieszkania.
Co do mojego przedwczesnego testu, to właśnie mam taką nadzieje.
Jak zaczęłam mierzyć temperaturę to pierwszy cykl miał 24 dni, potem 27 i 29. Teraz nie wiem czego się spodziewać.
-
W ciągu dnia mnie też w nocy bolą całe jak wstaje siku. No i bolą, jak ściągam stanik. A tak to czuję je, ale muszę się dotknąć, żeby zabolaly.
Sutki dwa dni temu poczułam, że bolące, bo chciałam przed L się nimi pobawić, ale jak polizalam palce i ich dotknelam, to zawylam z bólu i zabawa na tym się zakończyłamadlenka lubi tę wiadomość
-
Widzę drugą kreskę Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:47
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wam zajsonek widzę drugą kreskę gratuluję! Super! Ja dziś trzeci dzień plamien mam no kurde jak ta nenda ma przyjść to niech przychodzi no.... A nie mnie denerwuje tylko.. Ja jestem z Mazur do was to mam tyle km ze aż się boję przez całą Polskę jechać wiec ja odpadam ze spotkania. Ale fajnie by było was zobaczyć no to czekam na sucz i starania od nowa czyli jestem lutowa staraczka ale testuje w marcu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gratulacje !!
Ja dzisiaj byłam u ginekologa, wszystko jest w porzadku, to krwawienie to prawdopodobnie było podraznienie podczas . Ponieważ musze wyleczyć małą infekcję, ten cykl juz jest stracony... Może po powrocie z Indii... Ale pogoda dzisiaj jest straszna !