Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie. Ja dużo nie mam. Na bieliźnie biała plama po dniu w pracy, szybko zasychała (sorry za bezpośredniość). Dziś chciałam sprawdzić co się dzieje w środku. Szyjka chyba twarda i wysoko (ledwo paluchem dotknęłam), a na palcu biały śluz, jak majonez coś, ale nie jakoś bardzo dużo. Już tam nie grzebie bo teraz jajnik prawy coś mnie z lekka pobolewa.
-
Ja mam taki przejrzysty, ale jak go zgromadze w jedno miejsce to jest biały nic nam nie pozostało jak tylko czekać
Madlenka mamy temperaturę na tym samym poziomie oby to był dobry znak
Zauważyłam że pisalyscie skąd pochodzicie to i ja się podzielę
Mieszkam w LUBINIE woj. Dolnośląskie ok. 100km od Wrocławia -
nick nieaktualny
-
Zakocona była na spotkaniu ze znajomymi. Wszyscy pili, tylko nie ona.
I L po pijaku mówił, że się cieszy, że jesteśmy w ciąży i glaskal mnie po brzuchu
Ja pewnie pozno wstanę, więc liczę na plusikowe wyniki testów w postach!! Spijcie dobrze kochane! -
a co tu taka cisza od wczoraj co?)) u mnie juz pewne @ jest blisko. przedwczoraj bylismy na zakupach wiekszych i blagalam P zeby juz wracac, co jakies 10minut strasznie bolal mnie krzyz, nie bez przerwy a co jakis czas, wczoraj wieczorem zaczal bolec a dzisiaj od samego rana, niech juz ta @ przyjdzie bo chce nowy cykl zaczac:)
morisek co do kawy czy piwka we wroclawiu ja jestem za! do wroclawia mam mniej wiecej tyle co Ty okolo 35km wiec zaden problem:))) -
nick nieaktualny
-
Ja się witam dzisiaj w raczej kiepskim humorze. A miał być miły weekend. Zawsze miałam regularne cykle co 28dni a teraz 24 dc spadek temperatury;/ wczoraj to różowe plamienie delikatne , dzisiaj tylko lekko na papierze brazowawe chyba @ się zbliża. Chyba zbadam teraz prolaktyne i progesteron i do lekarza sie umowie z wynikami. Spadek co prawda nie do linii podstawowej ale jednak. Brzuch boli skurczów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:28
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Hej dziewczyny, ja wczoraj przed snem postanowiłam, że jak temp się utrzyma to robie test.
Budzę się, 36,8 więc zastanawiam się czy iść. Aż znowu zasnęłam. Budzę się po godz i 37 więc myślę, dobra idę. A na dodatek w tej godz przyśniło mi się, że dostałam okres.
Test negatywny, mam nadzieję, że za wcześnie na pozytyw. Teraz mam tylko jeden więc czekam do środy. Chociaż ja testami wywołuje okres. Piję herbatkkę a na śniadanie zrobie omlety biszkoptowe z dżemem.
Chyba jajniki mnie bolą, a znów rano małpowy ból brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:29
-
Zakocona, prosze wypisz mnie z listy lutowych staraczek.Moj M ma problemy w pracy, stres i poprostu staranie o dzidziusia mu nie wychodzi teraz.Zycze wam dziewczyny zielonego zakonczenia wykresu w lutym.I mam nadzieje ze zadnej z was nie zobacze w marcowym watku
-
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05. Monika:)
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28 , madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89, natalka189
12. lilmama, mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159
13.
14. ważka, Lucy7
15. Fufka30
16. Kena1983
17.
18. aaagaaatka, AnaAna
19. Nymeria
20.
21.
22.
23.
24. kasialora
25. Sówka_83, monia30
26.
27. menka, Sanna
28. nikicia86, Morisek28
W lutym zakwitły 3 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce! -
nick nieaktualnyA mi się jakoś wydaje że u mnie w tym miesiącu było zbyt mało staranek. Nawet nie jestem pewna kiedy to ja miałam owulację. No ale pożyjemy, zobaczymy.
Madlenka, ja tez jestem zdania że mogłaś za wcześnie zrobić tego teściora.
Anulka, ja odkąd zaczęłam prowadzić obserwacje...to zauważyłam że mój cykl się wydłużył aż o tydzień cały!!! Od odstawienia anty mam cykle 28dniowe, a tu od dwóch miesięcy takie coś.
A tak w ogóle to cześć wszystkim!!
Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w łóżku zalegam haha. No ale przywołuje się do porządku i już wstaję...