Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny produkujecie na tym forum jak szalone wpadłam pionformować, że wypisuję się z lutowego testowania. Mam nadzieję, że na marcowym wielu z Was nie spotkam także 3mam za Was kciuki i będę podczytywać Was regularnie. Więc się nie obijać tylko seksować a potem chwalić się groszkami i fasolkami buźki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniecierpliwa-dominika wrote:jestem dziewczyny, jak dobrze ze ten dzien tak szybko zlecial:) cos pisalyscie ze podobno kobiecie najlepiej zajsc w ciaze w mscu swoich urodzin? musze was zmarwic, ja z grudnia jestem i jak widac sie nie udalo:( hihi
-
Witam w tym nowym, pochmurnym, deszczowym dniu.
U mnie dziś dziwne rzeczy: temperaturka skoczyła jak po owulacji, a to zdecydowanie za wcześnie... no nic zobaczymy taki skok powinien być u mnie najwcześniej w sobotę/ niedziele... a tu taka niespodzianka. zobaczymy co będzie jutro
A na cały dzisiejszy dzień życzę Wam pogody ducha bo przy takich warunkach atmosferycznych to może być ciężki dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 07:04
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Ja tak na chwilę - przed wyjściem do kieratu..
Melena, ale pamiętaj, że temperaturę mierzy się przed wstaniem z łóżka!
Morisek 6 minut to ja mierzę tempkę ale rtęciowym! Elektroniczny tyle czasu potrzebuje? Kurde mój potrzebował ok minuty.