Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek, mi elektroniczny zaniżał temperaturę. Nawet tydzień mierzyłam tempkę dwoma termometrami dla upewnienia się. Ok, trzeba się zbierać...mam nadzieję, że znów nie zapomnę wydrukować wykresu z OF i nie będę przerysowywać dla gina Bardzo mu się to spodobało, że zaczęłam dostarczać swój własny monitoring - ale mam wrażenie, że odkąd zaczęłam to robić to cykle się rozregulowały
-
Jak masz stany depresyjne melenaxoxox, to uważaj na depresję poporodową!
Bałabym się w epizodzie w ciążę zachodzić szczerze mówiąc.
Ja bym z psychiatrą skonsultowała plany zachodzenia w ciążę podczas brania leków antydepresyjnych i stanów epizodycznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 08:22
-
dzien dobry kochane:) szaro jakos u mnie dzisiaj okropnie za oknem a tu zaraz do pracy trzeba isc morisek ja w koncu nie kupilam tego termometru:) stwierdzilam ze w tym cyklu i tak mierze tak beznadziejnie o zlej godzinie itd i chyba od nowego cyklu kupie nowy termometr i wtedy bede juz tak super mierzyc:)
-
Hej Dziewczyny! Jestem właśnie po wizycie u gina. Zrobiłam krew, jutro albo pojutrze będę miała wyniki. Miałam mieć ten zabieg wymrażania, ale gin stwierdziła, że najpierw przed tym zabiegiem mi pobierze wycinek do badania histopatologicznego. Miałam w październiku robione badania na hpv i nic nie wykazały. Powiedziała, że czasami w komórkach nic nie wychodzi, a w wycinku wszystko wyjdzie czarno na białym. Nie wiem czy mnie naciąga na kasę bo tanio nie było i dlaczego nie zrobiła wycinka za pierwszym razem, ale przekonuje mnie jej podejście, że woli mieć pewność co to jest, żeby wiedzieć jak się za to odpowiednio zabrać. Miałam znieczulenie, trochę bolało. Mam dziś urlop więc posiedzę w domu bo po każdym siusiu muszę się podmywać, krew mi leci o ogólnie nie chcę tam zaglądać. Także narazie odkładamy starania o dzidziusia, w najlepszym przypadku o dwa cykle.