Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
ważka wrote:Jak się nic nie zmieni to w sobotę. Zaczarowalas tempke i poszła dzisiaj trochę do góry
Właśnie widziałam i dlatego pytam. Na jutro też zaczarowałam i 3mam mocno kciuki. Mam nadzieję, że jestem czarownicą. Z całego serca życzę Ci walentynkowego prezentu
ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
robiłam dzisiaj test ciążowy Check and go z rossmana w 12 dniu po owulacji. Oczywiście negatywny... Dodam, że to mój 34 dzień cyklu, a ovu mi wyliczył, że okres ma przyjść w niedzielę czyli 36 dnia cyklu..
Myślicie, że jest jeszcze szansa na pozytywny test w tym cyklu?
P.S. Jaki test ciążowy polecacie?
Udostępniłam swój wykres także jakby któraś chciała powróżyć to bardzo proszęMarti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Niestety, dziś test negatywny i temperatura powoli spada. Pewnie luteina ja tak ładnie trzymała. Pozostaje próbować w kolejnym cyklu. Ale przykro troszkę jest...Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Mój groszek czeka na wiosnę. I tego się będę trzymać a przecież marzec to juz tez prawie wiosna:-P aaagaaatka- ale za Ciebie trzymam mocno kciuki. Ktos musi podratowac wyniki lutowych jeszcze!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hatfe wrote:Mój groszek czeka na wiosnę. I tego się będę trzymać a przecież marzec to juz tez prawie wiosna:-P aaagaaatka- ale za Ciebie trzymam mocno kciuki. Ktos musi podratowac wyniki lutowych jeszcze!
Dziękuję :-*
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny