Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:czy tylko ja mam tak że jak ktoś mnie uderzy niechcący w brzuch itp a myśle że moooże jestem w ciąży, to boje się że coś się stanie? przesadzam...
Ja tak nie mam. Ale też wiem, że w ciąży nie jestem, a i mało kiedy zdarza mi się, że mnie ktoś uderzył w cokolwiek, unikam tłumów i zgrupowań ludzkich. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Mogłybyście zajrzeć na mój wykres, bo ja już kompletnie głupiałam.Czy to możliwe, że jestem w ciąży ale miałam okres? Na początku cyklu mam zazwyczaj temp. 36,4. Ostatni cykl trwał 40 dni (normalne trwają 31). I od owulacji skoczyła mi tempka do około 37,1. Temperatura ta utrzymuje mi się do tej pory poza tym jakoś tak dziwnie się czuję. Znacie podobne przypadki?
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wczoraj bylam na urodzinkach taty a Wy tyle napisałyście ale miałam lekturę ja jestem ze śląskiego kurcze laska chyba tez trochę potrenuje przy was u mnie przed poronieniem wszyscy o dzieciach mówili kiedy i kiedy strasznie się wkurzalam i odpowiadałam, że nie ich sprawa i co to za "zaglądanie" nam do łóżka ale nikogo to nie odstraszało dopiero po poronieniu wszyscy się zamknęli i cisza teściowa wczoraj tak nieśiało do mnie " Kochanie mogę zapytać czy Wy już znowu się staracie" to było urocze
-
Ja nie mogę narzekać na teściów są super naprawdę jak drudzy rodzice zawsze mogę na nich liczyc to tesciowa mnie wiozla do szpitala jak poroniłam i ze mna siedziała w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:39
-
nick nieaktualny