Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Morisek, kamień z serca, że ktoś też widzi tą różnicę. Ale wrzucę Wam jeszcze jedno zdjęcie z testem z wczoraj. Tzn teraz są w kolejności piątek, sobota, niedziela.
I ten z wczoraj niby jest ciemniejszy ale wygląda mi na jakiś wadliwy bo tak krzywo się zabarwił. Na górze mocno na dole prawie nic. Jajo zniosę do kolejnej bety.. :'(
-
nick nieaktualnyIzzy a jakie masz objawy?
Ja oprócz bólu w piersiach od zewnętrznej strony oraz wrażliwych sutków, dość częstej potrzeby oddawania moczu (zważywszy na to, że mało piję) oraz lekkiego, ale momentami uciążliwego bólu w podbrzuchu nic.
Nawet jakoś śluzu prawie, że nie mam. -
Buffy no właśnie w piątek piersi mnie bolały, wczoraj i dzisiaj są praktycznie normalne.. Podbrzusze trochę mnie boli a tak to cisza.. Myślę, że jeśli wszystko będzie dobrze, to jeszcze nam przyjdą mdłości itd
Aha, no i śluzu kremowego mam dużo. Ale wolałabym bolące piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 13:49
-
Viki gratuluje
Izzy widac roznice w kreskach wiec jest dobrze
Ja sie martwie tez i czekam na jutrzejsza bete... Ja mam wrazliwe sutki i straszny bol krzyza ja tak zawsze mialam przed @.... ale plamienia zadnego nie mam skurczy w brzuchu tez nie tylko czasami tak mnie cmi w podbrzuszu, no i wczoraj mialam takie uczzucie jakby ktos mi sziplki wbijal w brzuch w okolicach pepka. Sluzu mam dosyc duzo gestego kremowego -
Izzy, nie szukaj problemu. Grunt, że kreska jest Ja w pierwszych tyg. nic szczególnego nie czułam. Dopiero jak gin mnie dopytał, to zauważyłam, że trochę częściej sikam. Żadnych innych objawów nie miałam. Trzymam kciuki, wszystko będzie OK
Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisku mialam2 pink, amil i jeszcze jakies trzecie cos.
Objawy... Brak okresu. Bolaly mnie sutki, ale juz przeszlo. Moze to dziwne i nie zwiazane z niczym, ale widac mi grube, poszerzone zyly na biodrach :p
Poza tym jestem strasznie!przeziebiona. Goraczka itd... -
Morisek tez ich niecierpie, ale moja osiedlowa apteka tylko takie sprowadza
Od jutra mam brac duphaston i isc do gin 2 marca. Nie kazala robi bety.
Mialam isc jutro na bete, ale teraz sama nie wiem. Mniej lez w razie czego bedzie...
W zeszlym miesiacu poronilam w 6 tc, nie chce tego przerabiac jeszcze raz