Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia do mnie to pytanie? Jesli tak to mi na monitoringu lekarz stwierdził że owu była w sobotę wieczorem i w sumie system tak samo wyznaczył;)ale mimo testów i tak mam 10 dnia luteiny zrobić bete i wtedy zadecydować czy brać dalej czy nie. Ale jakoś nie czuję tego;)
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:Klaudia do mnie to pytanie? Jesli tak to mi na monitoringu lekarz stwierdził że owu była w sobotę wieczorem i w sumie system tak samo wyznaczył;)ale mimo testów i tak mam 10 dnia luteiny zrobić bete i wtedy zadecydować czy brać dalej czy nie. Ale jakoś nie czuję tego;)
Tak do Ciebie pytanie ja prawdopodobnie mialam w piatek;) -
Morisek ja w pierwszej ciazy zadnych objawow nie mialam na poczatku, dopiero pozniej przyszly mega mdlosci i wymioty az w szpitalu wyladowalam. A teraz cycki bola krzyz boli wogole kiepsko sie czuje.
Trzymam za Ciebie kciuki.
Za Ciebie Klaudia tak samo -
Moja siostra w pierwszej ciąży do 6 miesiąca za przeproszeniem rzygała jak kot z domu nie mogła wyjść była praktycznie odwodniona aż w szpitalu wyjądowała, a w drugiej ciąży w którą zaszła 4 miesiące po porodzie ani razu nie wymiotowała, ciąża ksiązkowa bez żadnych problemów;)
Ja w pierwszej poronionej ciąży też żadnych objawów nie miałam dzień przed testem mnie tylko zdziwiło to że mi "mokro" duuuuuuuzo śluzu i tylko to mnie tknęło żeby zrobić test;))
Więc tak naprawde to nawet nie chodzi o to że każda jest inna i ma inny organizm to chyba chodzi o konkretną ciążę i za każdym razem może być inaczej. Dlatego jeśli są dwie kreski to trzeba się cieszyć i nie szukać objawów bo i na nie w późniejszym czasie przyjdzie czas;)Viki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki wrote:Na chłopca jest się spokojną i radosną. A na dziewczynkę zrzędliwą. Tak jak:
Na dziewczynkę pryszcze na chłopca ładna cera:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:05
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z tego co do tej pory widziałam to raczej o piersiach wspominali, aczkolwiek ostatnio trafiłam na tekst gdzie było wspomniane, że ogólnie na ciele. Każdy organizm jest inny.
ja mam ten problem, że mam cienką i dość przezroczystą skórę i są dość mocno widoczne cały czas więc jak się ostatnim razem nakręciłam to wołałam Małża do łazienki żeby ocenił czy przypadkiem nie są widoczne bardziej, bo takie miałam wrażenie