Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
A jest możliwe, że ten hormon po straconej ciąży się jeszcze utrzymywał, dlatego pierwsze testy wyszły Ci pozytywne?
Co do przeziębień to prawda, że teraz epidemia. Ja oko i katar wyleczyłam. Od wczoraj za to kaszel i bói ból gardła. Liczę na to, że ovu będzie dopiero. W innej aplikacji dziś zaczynam dni płodne a owulacja dopiero w środę. Mam nadzieje, że tak będzie.
-
Buffy też tak mam. Tylko cycyki i brzuch. Ale cycki bolą nawet jak chodzę. Od zewnątrz od dołu i od góry. W obu ciążach które poroniłam miałam mnóstwo białego śluzu. Teraz nic. Zupełnie nic...Sucho wręcz. Więc dlatego nie obstawiałam ciąży.
-
Tak. Od samej. Dwa razy przestały na chwile i myślałam że @ idzie, ale ból wracał. Nigdy tak nie miałam, że od owulacji. Zawsze przed@ ale nigdy tak długo.
Od 6 dnia mam mocny ból, a od wczoraj wieczora mdli mnie z bólu jak dotknę. A przestały wczoraj na chwile. -
Nie moge sie napatrzec na Twoj wykres Viki postanowilam zrobic test we wtorek, czy bedzie pozytywny czy nie zrobie nastepny w czwartek. mysle ze to bedzie dobry czas, 11dpo i 13 dpo co sadzicie?
Izzy, Viki lubią tę wiadomość
-
Klaudia N myślę że dobry czas. Ale mi w 11 wyszedł negatywny z allegro. A w 13 bardzo jasna kreska. Ale widać nawet z daleka:)
Innym wychodzi w 11 dniu.
izzy różnie to jest mnie mogą jutro przejść objawy,a tobie zacząć. Każda inaczej ma. -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Viki no za parę dni testuje ale nie wiem po co. Wy o bolach piersi piszecie bolach jajników ,ciągnięciu w brzuch itd a u mnie doslownie nic. Kompletnie.
-
ważka wrote:Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów więc Morisku tym bardziej trzymam za Ciebie kciuki.
-
nick nieaktualnyViki wrote:Buffy też tak mam. Tylko cycyki i brzuch. Ale cycki bolą nawet jak chodzę. Od zewnątrz od dołu i od góry. W obu ciążach które poroniłam miałam mnóstwo białego śluzu. Teraz nic. Zupełnie nic...Sucho wręcz. Więc dlatego nie obstawiałam ciąży.
Ja tak samo, w poprzednim cyklu miałam mnóstwo białego śluzu i straszne rozdrażnienie od samej owulacji. A w tym jestem wręcz od owulacji ciągle wesoła, rozgadana i ogólnie rozpromieniona - jak nie na pms, a przecież progesteron powinien teraz szaleć jeśli to ciąża. Ale też w żadnym poprzednim nie miałam takich ociężałych piersi i lekkiego bólu w podbrzuszu, a ten mam codziennie, tak momentami.
Też tak masz? -
Morisek! Objawy przed terminem okresu to nie objawy. Bo ja nie raz w ciąży nie byłam a objawy jak 15 miesiącu.
Też byłam pewna że nic z tego. Że tylko cycki i brzuch jak na okres to za mało.
W grudniu się zabezpieczaliśmy i nie byłam w ciąży a miałam WSZYSTKIE objawy.