Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
ważka wrote:Fufcia tak będzie i tego się trzymajmy
Nasz Lemurek już poszedł spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 20:56
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Taka ze mnie kocia mama haha:). Miałam już 5 w całym swoim życiu. Uwielbiam wychowywać od małego.
Ja testuję 20go marca.
Ja tez kocham koty. kiedys znalazlam na podwórku 4 wyrzucone takie malunie niecale 2 tyg mialy oczy jeszcze nie do konca otwarte i je wzielam do siebie i karmilam je w nocy strzykawka i odchowalam i rozdalam
olimama, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Ja tez kocham koty. kiedys znalazlam na podwórku 4 wyrzucone takie malunie niecale 2 tyg mialy oczy jeszcze nie do konca otwarte i je wzielam do siebie i karmilam je w nocy strzykawka i odchowalam i rozdalam
Haha, niech Ci Bóg za to w dzieciach wynagrodzi:).
Pewnie też bym tak postąpiła, nie znoszę ludzi którzy twierdzą że co tam...zwierzę to tylko zwierzę, przeżyje to przeżyje, a jak nie to trudno. -
nick nieaktualnyPrzedwczoraj mój M sam zaproponował że wykupi mi abonament premium na cały rok, ależ byłam zdziwiona a zarazem mile zaskoczona...bo zawsze jak mu coś wspominałam o ovufriend to mówił że wymyślam i po co mi to wszystko, faceci...Oczywiście propozycja przyjęta, kochany jest:).
P.s
Dzisiaj sam zaczął wypytywać na czym to ovufriend polega, więc mu wytłumaczyłam...Zapytał czy pochwalę się dziewczynom że mam takiego super faceta haha, a więc się chwalę, bo mi spokoju nie da:).kr0pka, ważka, olimama, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny