Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja pewnie zaraz padnę i zasnę więc na wszelki wypadek dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Mysz - zaznaczy po 3 wyższej temperaturze spokojnie
ech....i znów...żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce....
Aha, ok.
A wczoraj męża siostrzeniec wyciągnął skąś jakieś zdjęcia stare i na nich mój mąż był taki malutki, miał 2,7 kg.
Mi też się nie chce, straszny to będzie poniedziałek.
A dziś idę do ginekologa wieczorem, zobaczyć czy pękło... -
ja na spiaco zaznaczylam i zamiast zaznaczyc 36.67 dalam 37 i tak patrze na ten wykres, co to jest? i sie skapnelam ze troche za wysoko mi poszybowalo i ze zle wpisalam. u mnie kolejny poranek z bolem plecow i snily mi sie testy, pozytywne.
-
nick nieaktualnyTak bardzo chciałabym się nie nakręcać brzuch mnie ćmi, upławy zaczynają się robić kremowe-tak jak zazwyczaj przed okresem chociaż wtedy są bardziej brązowe:/ obecnie jestem w 26dc, 12 dni po owulacji, cykle zazwyczaj 28 dniowy. Testować, nie testować, testować, nie testować? Dobić się czy żyć w niepewności i czekać na 28 dzień cyklu z testowaniem?
-
nick nieaktualny
-
gaga wrote:Tak bardzo chciałabym się nie nakręcać brzuch mnie ćmi, upławy zaczynają się robić kremowe-tak jak zazwyczaj przed okresem chociaż wtedy są bardziej brązowe:/ obecnie jestem w 26dc, 12 dni po owulacji, cykle zazwyczaj 28 dniowy. Testować, nie testować, testować, nie testować? Dobić się czy żyć w niepewności i czekać na 28 dzień cyklu z testowaniem?
robic robic i pisac nam!