Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
hantle, taśmy, ostatnio piłka a teraz choruję na kettlebelle (bo z nimi JUŻ NA PEWNO będę ćwiczyć
-
Morisek ja biegam (no nie ostatnio ale jak się cieplej zrobi to planuję wznowić) w 2 stanikach - normalny + sportowy. Ale planuję zamienić na 2 sportowe bo w obecnej konfiguracji mnie drapie i robią mi się krosty
-
ahhh ja tez mam takiego lenia w dupie ze szkoda gadać a rower, drabinka, wiosła w piwnicy stoja i się kurzą, ja lubie orbitreka ale po jakimś czasie dyski mi wypadają. A wiecie co najgorsze, ze mam takie glupie myslenie mam duzo na wadze schudnę i co będę w ciąży- przytyje i znowu sie trzeba odchudzac - co za syzyfowa praca moze schudne po ciąży no weźcie mnie walnijcie w łeb!
-
kochane moje nie uwierzycie! przed chwilka w sumie z nudow zrobilam test owu, bo zostaly mi jeszcze dwa i co? pozytyw jak ta lala:))) spojrzcie same prosze. a juz spisalam ten cykl na straty bo myslalam ze przeoczylam owulacje.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f3913f2693eb590.html -
Fufka ja mam to samo
Ale już kilka osób odpowiedziało mi na to tekstem, że mniej na wadze to jednak lepszy start dla dziecka, więc chyba musimy się za siebie zabrać w końcu -
40 minut dziennie z E. Chodakowską i cuda na ciele się dzieją aaa i potem bez wyrzutów sumienia można zjeść coś malego niezdrowego
kiedyś śmiałam się z tej, jak to mówią "sekty" ale sama spróbowałam i naprawdę działa -
niecierpliwa-dominika wrote:kochane moje nie uwierzycie! przed chwilka w sumie z nudow zrobilam test owu, bo zostaly mi jeszcze dwa i co? pozytyw jak ta lala:))) spojrzcie same prosze. a juz spisalam ten cykl na straty bo myslalam ze przeoczylam owulacje.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f3913f2693eb590.htmlniecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość
-
w koncu wezmiemy sie do roboty bo w tym cyklu cos nam nie po drodze do serduszek:( kochane wy moje:*
a co do chodakowskiej tez kilka rady probowalam ale za kazdym razem jakos tak mi dziala na nerwy ze musialam ja wylaczyc.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Fufcia, ni dobra 5kg a wody plodowe,dziecko itd ? Przecież to baaardzo Malo 5kg
-
Cześć Dziewczyny, mój stan psychiczny w weekend zdecydowanie zaniżył moją frekwencje tutaj.
Co u mnie? W sobotę dowiedziałam się, że mój pęcherzyk nie pęka - zastrzyk ovitrelle i niby do dzieła w niedzielę. Dzisiaj mam wrażenie, jakby ktoś mi "prądem" wewnątrz brzucha jeździł...
Wewnętrznie czuje, że i ten cykl mimo zastrzyku pójdzie w zapomnienie.
A o swojej wadze nie będę się rozpisywać, od 3 miesięcy to rosnący z lenistwa dramat