Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:morisek zrob to kup test! mowie ci, sluchaj mnie niedoswiadczonej gowniarki:)))
u mnie znowu to babcia P jest strasznie bezposrednia, manipulantka z niej okropna, wczoraj np na obiedzie u przyszlych tesciow powiedziala ze brzydko mi w tym kolorze wlosow, tak o bez niczego nagle wyskoczyla haha
Milutko tak z tą babcią -
Jezu ja bym chyba zamordowała za takie teksty, serio.. to ja się wkurzam za zwykłe wspomnienie o prawnuku.. jak ostatnio po raz n-ty usłyszałam jak Babcia K. zaczęła życzenie: i wiecie, żeby w końcu się Babcia prawnusia doczekała" to wybuchłam i powiedziałam wprost, że sobie nie życzę takich tekstów itd. jak będzie to będzie..
-
A ja mam dosyć. Moja koleżanka z pracy chyba jest w ciąży. Ehhh z jednej strony fajnie a z drugiej znowu to samo
Byłam na zakupach, najpierw w aptece po orofar w sprayu na gardło ( wyczytałam na ulotce, że kobiety planujące ciąże powinny skonsultować to z lekarzem - mam to gdzieś). Później w spożywczaku. Zatrzymałam się na chwilę przy herbatce z lipy (podobno na śluz dobra czy co) ale powiedziałam sobie na głos: a pierdziele to wszystko.
I już, kropka. To by było na tyle.
-
Powiem wam, ze mnie jeszcze nie denerwowały tak teksty babć kiedy prawnusio one swoje dzieci miały wychowały czekaja na prawnuczki ok to moge gdzieś zrozumieć ale jaki wkurw miałam na ciotki od teściowej które nie maja dzieci w ogóle i perd*** jak to fajnie gdybyśmy mieli trójke dzieci tak wesoło bedzie!! WTF??? Wkurzyłam się i zapytałam je skoro tak fajnie mieć tyle dzieci to gdzie są ich dzieci, wnuki i prawnuki??? Pomijając fakt oczywiście tego, że ma 30-tke na karku! Teściowa prawie udusiła się ze śmiech a ciotki obrazone no jak tak można!!!??
Kena1983, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio mam coraz częściej wrażenie, że to właśnie kobiety, które niby powinny rozumieć itd. to potrafią bardziej dosrać za przeproszeniem.. pod każdym względem.. niektórym to się na mózg rzuca i to mocno
-
hej ! wpisałam się na 24, ale dzisiaj zrobilam juz test. Od razu po nasiusianiu pojawila sie jedna kreska,wiec go odlozylam. Po 15 minutach cos mnie natknelo i sprawdzilam jeszcze raz. Ujrzałam druga bardzo blada kreske, cien ciena. Ale chyba po takim czasie test juz jest niewiarygodny, prawda?