Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia przykro mi, wiem że się boisz ale trzeba mieć nadzieję do końca. Moja lekarka mówiła że czasem na początku tak bywa a potem rośnie ładnie. Trzymam kciuki żeby w Twoim przypadku tak właśnie było
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agata dziekuje, mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Dominika dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial ze faktycznie przysrost jest maly ale trzeba czekac. Kazal przyjsc jak nic sie nie bedzie dzialo za okolo 10 dni a jak nie wytrzymam to za tydzien w piatek. Bety kazal nie robic zeby niepotrzebnie sie nie martwic ale nie wiem czy wytrzymam. W srode bym musiala druga zrobic. O bol krzyza sie pytalam powiedzial ze to dobry objaw i w ciazy tak jest. Jak nie plamie nie krwawie nie ma skurczy to kazal sie nie zamartwiac i po cichu sie cieszyc. Choc ja i tak nie potrafie siedze i ryczeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyWiesz co i tak nie mam kiedy, jutro jestem cały dzień - od 8 do 18 na uczelni, taki plan mam ciulowy i po prostu nie wcisnę pobrania krwi. W pn ide na badania krwi i tak, bo mi lekarz jakiś czas temu zleciła profilaktycznie kontrol to pewnie od razu betę zrobię.
-
Ja bym wolała zrobić bete i cokolwiek wiedzieć niż czekać np. do 5 marca i zamartwiać się czy kreski sä dobrej intensywności.
Moniś 3mam kciuki za Ciebie kochana słuchaj swojego lekarza. A jeżeli nie wytrzymasz to i bete sobie zrób, po co masz się denerwować. Rób tak jak Ci serce podpowiada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 18:37
Izzy lubi tę wiadomość
-
Monia, nie poddawaj się! Jest jeszcze wcześnie, beta jeszcze może urosnąć Bądź dobrej myśli, nastawiaj się pozytywnie Może znajdź laboratorium które szybko zrobi Ci betę, powiedz jaka sytuacja i może od ręki Ci zrobią.. Moja koleżanka uprosiła i w godzinę miała wynik A Ty będziesz spokojniejsza Słoneczko :*
madlenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wytrzymam. Każdy jest inny, a beta tez potrafi w głowie namieszać
Chyba przestanę jednak tutaj o cokolwiek radzić się, jedyne co dostaję w odpowiedzi to beta beta beta a na moje, może i infantylne pytania, jakieś pełne przytyk odpowiedzi.
Dzięki co po niektórym za pomoc
Życzę powodzenia wszystkim starającym się - dacie radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:02