Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam zdać relację z mojej dzisiejszej wizyty u gina. Oba pęcherzyki pękły Dominujący był w prawym jajniku, ten z lewego był mniejszy. Dostałam Ovitrelle po 1/5 ampułki co 3 dni do 4 marca, a 7 mam testować i szybko przyjść, żeby dostać luteinę, a jak da się zobaczyć, że ciąża jest dobrze umiejscowiona, to heparyna.
Strasznie się boję, mężaty sie na mnie złości, że się tak stresuję i denerwuję. -
Morisek28 wrote:Jestem.
tarczyca idealna wymiary ok bez żadnych ognisk.
mam albo przedwczesna menopauzę,albo endometrioza sie znowu uaktywnia albo to skutki uboczne jeszcze po terapii hormonalnej (ale w to lekarz nuz nie wierzy)
do zajścia w ciąże tsh musi byc do 2,0 jakby ktoś pytał.
mam dosc
wszystkiego
Morisku, moja endo mówi, że nawet około 1 powinno być tsh.
-
oj musialam sporo nadrobic a nie bylo mnie kilka godzin, co do test i bet uwazam ze kazda musi robic tak jak czuje i kazda moze miec swoja opinie. co do kreseczek na testach, czy sa blade czy ciemne uwazam, ze nie ma co sie za bardzo nakrecac i pytac czy to moze byc ciaza? no wiadomo ze moze byc, ale dopoki sie nie zrobi kolejnego testu i nie potwierdzi tego ginekolog to nie ma zadnej pewnosci. my jej tym bardziej nie zapewnimy.
Astoria nie wiem jak sie czujesz, musze przyznac bez bicia, zycze Ci po prostu wytrwałosci i serdecznie sciskam.
Morisek, ta Twoja tesciowa zasluguje na oskara w kategorii najgorsza tesciowa.
A teraz, moze porozmawiamy o czyms milszym na zakonczenie dnia? -
plkasia wrote:moze pokaze Wam zdjęcie. wiem, ze panikuje, w sumie jutro wszystko sie okaze jak zrobie rano test. ale zobaczcie http://zapodaj.net/4c402bd56089e.png.html
po prostu powtorz test i sprawdz czy sie cos zmienia. tyle moge Ci doradzic.
Morisek wez w tym lesie jakiegos kija i jeszcze ponaparzaj w drzewa!Asiasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Klaudia N, ja raczej na 90% jestem pewna, że ciąża.
Może to głupie, ale boję się ciąży pozamacicznej i myślałam, że może na forum sa osoby z podobnym doświadczeniem odnośnie intensywności kresek.
No pewnie ze mozna zapytac pokazac tylko stwierdzam ze pewnosc daje ginekolog -
nick nieaktualny
-
Buffy nie zadręczaj się tak może poprostu takie testy, że nie wychodzą ciemne kreski dziewczyny różnie piszą o intensywności, ja miałam ciemną drugą kreska a i tak poroniłam, przyciągaj pozytywne myśli!!! Bedzie dobrze Trzymam kciuki!
Morisku tulam jestem z Tobą!!! -
Nie byłam od wczoraj, a tu tyle do nadrobienia
Ja niestety dzisiaj @... Zaczynamy od nowa. Nowy cykl, nowa szansa.
Dobrze, że jesteście. Człowiek nie czuje się taki samotny. Mam tyle zaciążonych koleżanek, że czasami robi mi się tak strasznie smutno, jak na nie patrzę...Asiasia lubi tę wiadomość