Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja do czwartku znikam się urlopować, od internetu również, będę miała co czytać jak wrócę, powodzenia
-
Witam kiedy najszybciej wyszedłby test?? Jestem 5 dpo, korci mnie ale wiem ze muszę poczekać chociaż z 2 dni a najlepiej z 8 ale jak to zrobic pozdrawiamAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
kuźwa. Testa z allegro negatywny.
A w niedziele cienka linia.Więc ponownie robię bobo testa. A tu ładna krecha. jaśniejsza od testowej ale krecha wyraźniejsza dużo niż test z allegro w niedziele.
Ja już nie wiem. Ponoć te z allegro maja czułość 10 uml a bobo test 25 uml.
Ja sie pytam o co chodzi????
-
Viki ja bym na twoim miejscu robila ten test co ci wyszledl pierwszy pozytywny. Kazdy test ma inne wybarwienie. Widzisz ja robilam w 11 dpo test o czulosci 25 i wyszla slaba kreska w 12 dpo robilam bete i wyszla 26 i tego samego dnia nie z pierwszego moczu robilam test i byla juz ciemniejsza niz dzien wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie potrafię do końca zaufać lekarzowi. Bardzo się denerwuję. Wczoraj na tej mojej wizycie, to mąż się na mnie wkurzył, że lekarz mi mówi, a ja mam zawsze jakieś "ale". No i będe musiała jednak robić betę i dopiero koło 1000 iśc na wizytę. A ostatnio jak robiłam betę, to tylko mnie to stresowało i dobrze nie było, bo nie rosła jak należy. Ale terazy robiłam dopiero koło 8-9 tygodnia, jak już było w zasadzie po wszystkim. I powiedział, że całe leczenie ma mi pomóc, a nie tylko sama heparyna.
-
Morisek28 wrote:Cześć
Klaudia czemu Ty jeszcze nie testujesz?
Czekam na przesylke allegro z testami, tymi jak to powiedzialas nie teges heh, moze jednak kupie dzisiaj w aptece normalny? kupilam na allegro tez 10ki zamowilam je uwaga! we wtorek poleconym priorytetowym, hell yeah. ja to mam szczescie do allegro tempka mi dzisiaj spadła a plecy dalej bola -
no dobra, zrobie dzisiaj albo jutro rano,, ale dzisiaj bede na uczelni do 16;30 potem jeszcze na godzinke do pracy, wiec kolo 19/20 dam znac czy robilam czy nie:)
Izzy lubi tę wiadomość