Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://zapodaj.net/31509dade4d28.jpg.html hahaha, az sie sama z siebie smieje, normalnie zwidy mam, wszedzie widze te pie*dolone kreski!! dziewczyny, to jest jakas paranoja, chyba sibie odpuszcze to ovu, testy owulacyyjne i w ogole, ciązowe! oszalec mozna, nic tylko lampie sie w te niby kreski, wpatruje sie w wykres jakby gdzies tam nagle miał wyskoczyc napis: TAK, JESTES W CIAZY. az sie polocilam przez to z F. powiedział, ze niedlugo do wariatkowa mnie wysle jak tak dalej pojdze ... :p
-
Wydaje mi się że jest ok - bywałam nawet 3 x w miesiącu - ale płaciłam tylko za pierwszą wizytę - sam powiedział, że woli, żebym leki wykupiła a nie płaciła za wizytę...(leki trochę ciągną po kieszeni)Ja tracę nadzieję, ale jak słyszę jaką ma skuteczność w nawet beznadziejnych przypadkach, to na nowo rozbłyska płomyk....
-
Morisek, dla pocieszenia opowiem Ci o dokładnie znanym mi przypadku- mojej mamie, która takze miała endometrioze 4 stopnia, oprócz tego miała zmiany na szyjce, które trzeba było wyciąc- skutkiem była bardzo skrócona szyjka. 4 lata się o mnie starała, ale sie jej udało. Długie lecznie, mnóstwo hormonow(mowila, ze po cc jeszcze jej obraz drgał jakis miesiac od hormonów) wsparcie mojego Taty. Urodziłam się pod koniec 5 miesiąca, ważyłam 90 dkg. Ale żyje, mam się dobrze. Było to 21 lat temu, sądzę, że dzisiaj medycyna pozwala na dużo więcej, co takze bardzo zwiększa szanse u Ciebie. Dlatego wierze w to, że u Ciebie bedzie łatwiej i w końcu bez wielkich męk doczekasz się fasolki. Poza tym wnioskować można po Twoich wypowiedziech na forum, że jesteś mega dobrą osobą, a dobre osoby szczególne zasługują na dobro! Na pewno ktoś Ci to wszystko wynagrodzi! Może bliźniakami?
Asiasia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Morisku ja też zyczę Ci bliźniaków
Może to głupie dla niektórych ale dla mnie ważne i tak zostałam wychowana, że modle się zawsze wieczorem i modlee się też za Ciebie Morisku, wierze, że bedzie dobrze i że Bóg nam da dzieciCebulka lubi tę wiadomość
-
Morisku każda tu trzyma kciuki chyba za Ciebie najbardziej Bo jesteś naszym futrzaczkiem i humoropoprawiaczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:35
Fufka30, Kena1983, Morisek28, AnaAna, Befff, Cebulka, arturowa, Lucy7, Nymeria lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
hej:) systematycznie czytałam forum, ale się nie udzielałam, bo wtedy za bardzo się nakręcam i zdecydowanie za dużo myślę - psychika mi siada momentami trzymam za każdą z Was mocno kciuki
mi niestety kolejny raz się nie udało już od zeszłego cyklu robię badania (LH, FSH, estriadol, progesteron) - niby wszystko w normie, choć mam późno owulacje i chyba za krótką II fazę (w poprzednim cyklu 9 dni, w tym 10, ale od 8 dni plamienia). W tym cyklu zrobię prolaktynę, TSH - naczytałam się i robię a 11 marca do lekarza... nigdy żadnych problemów ginekologicznych nie miałam, a 9 cykl bez upragnionych II kresek
kiedyś jak przychodziła @ to się cieszyłam, że nie ma wpadki, a teraz jak przychodzi to płaczę, że jest