Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
-
Morganaa może powinnaś brać luteinę na przedłużenie fazy lutealnej? Porozmawiaj z lekarzem. I weź na wizytę wydruk kilku wykresów najlepiej.
Klara może jutro znów podskoczy, albo coś źle zmierzyłaś
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Ważka nie takie przypadki byly, mialas straaasznie krótki ten okres,nawet ja ten bubel genetyczny mam dluzszy.
ojjj zaczynam mieć nerwy,zaplacilam za orbitreka ,a tu nawet Tele nie odbierają, myslalam ze wczoraj będzie a tu lipa. Zero informacji na poczcie. Zaczynam czuć niepokój ze zostalam okradziona na własną glupote. W sumie kolor włosów w moim przypadku by to tlumaczyl,szczególnie ze sprzedawca pierwsza rzecz wystawil czyzby mnie rozum opuścił
Jak jeszcze raz usłyszę że jesteś bubel to Cie znajdę i nie chcesz wiedzieć co Ci zrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:20
-
a ja sie przylaczer do wazki
udalo mi sie wrocic wczesniej do domou, w aptece byly tylko pink testy i zrobilam test, druga kreska jest tak biala ze razi w oczy
a akurat w drodze do domu auto mi sie zepsulo ( a propsilam meza zeby mi pozwolil jechac juz nowym autyem dzisiaj to nie bo jeszcze cos tam musi zmienic i sprawdzic,. a jezdzi elegancko)
tak wiec cisnelam 1,5 km z buta przyszlam do domu testa zrobilam i nic. i sie okazalo ze w skrzynce awizo pewnie te testy przyszly a nie mam jak jechac na poczte:/
jak mi sie uda to jeszcze raz dzisiaj zrobie tymi 10kami. ale uwaga uwaga nie załamuje sie moze jeszcze jest za wczesnie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena1983 wrote:No Morisek uważaj - jak ja się do Ważki przyłączę- to masz przekichane (nie dość że imienniczka to też rak )
Kena a z jakiego miesiąca jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:08
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Matkoooooooooooooo moje ciśnienie wynosi chyba ze 250/150...
pracuję z największym idiotą i debilem jakiego można sobie wyobrazić... Tego się nawet opisać nie da.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
och, opowiedz, uwielbiam historie o glupich szefach i wspolpracownikach, jakbym zaczela wam opowiadac o mojej bylej szefowej pokochalibyscie swoich w mgnieniu oka;p