Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka będziesz miała.
Klaudia to długa historia, ogólnie koleś zawsze zawala ale nigdy nie jest jego wina. Ewidentnie się spóźnia do klienta po raz chyba 10-ty w tym m-cu ale to nie jego wina, a moja bo pół roku temu nie powiedziałam innemu klientowi że musi zapłacić za dojazd (poważnie...) - jakby to miało cokolwiek do rzeczy (spieprzył tam robotę i chciał kasować klienta za poprawkę).
I wiele innych podobnych historii. Natomiast szef ma w zwyczaju nie odbierać naszych telefonów a potem mieć pretensje że go o takich sprawach nie informujemy... No jakaś paranoja!!!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
moja byla szefowa nie chciala mi dac podwyzki o zlotowke, mimo ze mowila ze jak bede miec licencjata to dostane bo jak powiedziala jestem ''niezorganizowana'' jak robilismy w grupie takie karteczki na ktorych trzeba bylo napisac jcos o danej osobie, to 90 procent komentarzy kolegow i kolezanek brzmiala ''zorganizowana'' lub tez bardzo zorganizowana, jak to powiedzialam kumpeli to nie mogla sie przestac smiac.
-
Klaudia zrób test rano, zresztą tym typowo z allegro bym nie ufała...
No widzisz to twoja szefowa może by się dogadała z tym idiotą, bo obaj żyją w jakimś odrealnionym świecie...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N nienawidze tych z allegro. W 10 dpo - negatywny 12 dpo pozytywny
14 dpo negatywny. Teraz przez to schizuje. Gdyby bobo test 25 uml nie wyszedł dziś pozytywny to bym schizowała jeszcze bardziej.
A piszą że niby mają 10 uml czułości. Ja mam takie:
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30szt-5-ciazowe-gratis-i4842388328.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Przyjmę każda ilość.
ehhh teraz dziewczyny mi napisały ze powinnam progesteron od polowy cyklu brać .
nowa pani doktor wspominala a tym i ok,ale poprzedni lekarze nic!
tyle czasu zmarnowałam...konowaly!!!
Czy któraś z Was też bierze te tabletki lub coś o nich słyszała?
Dziękuję za odpowiedź -
A Tobie Morisku dałabym porządnego klapsa!! Weź się w garść, zacznij myśleć pozytywnie!!! Wszystko będzie dobrze! Zobaczysz,że będziesz już niedługo w ciąży i Twoja endometrioza będzie jeszcze w ogromnym szoku naprawdę! Życzę Ci tego z całego serca, Tobie i wszystkim staraczkom ❤️ Dziewczyny wierzmy w to mocno, a nasze marzenia się spełnią