Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz przeżywam dokładnie to samo co ty.
Dwie straty i teraz ciąża. Nie idę na bete. A do lekarza dopiero za 2 tygodnie...
Bo po 1 tygodniu to nic nie widać. Takie nic to już 2 razy widziałam i stres, płacz potem tylko... -
dziewczyny, musimy myslec pozytywnie wszystkie, ja tez uciekam do wyra, bo aktualnie chyba nie ma czescie ciala ktora by mnie nie bolala, no chyba ze wlosy
dobrej nocy, rano sie odezwe, bo bede powtarzac test:) -
Ja dopiero się kładę...dziś miałam ciężki dzień, byłam u swojej gastrolog. Gdy czekałam na wizyte miałam trochę czasu na przemyślenia. Moje wstrętne chorobsko się zaostrza przez stres, wiele innych chorób jest powodowanych przez stres. Jak z zajściem w ciążę jest kłopot-stres, który prawdopodobnie tez wpływa negatywnie na płodność. A takie beztroskie malolaty predziutko zachodzą...mnie nasuwa się jeden wniosek jak najbardziej na luzie podchodzić...tylko k...a jak to zrobić....Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Może i oklepane sa te 3 miesiące, ale co mają powiedzieć? Będzie pani w ciąży za 36 miesięcy, będzie super niech się pani nie martwi? Wiadomo mówią tak żeby nas nie stresować i nastawiać pozytywnie , a nie dołować przy staraniach? Większość zdrowych kobiet pewnie tak zachodzi, ale są wyjątki. Ja mimo wszystko jestem optymistką i wierzę w to, a raczej staram się w to wierzyć, więc mnie to nie dołować! do czerwca będę w ciąży i już! a w dodatku w zdrowej i donoszonej ciąży.... Oczywiście w Waszym ciążowym towarzystwie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 05:57
-
Hej, mi dziś tempka spadła ale program zmienił owulację na niedzielę. Tak jak mąż wrócił. Ale czy to wystarczy, czy plemniki nie były za "stare"? Zobaczymy. Postaram się tym razem nie nakręcać za bardzo i nie testować wcześniej niż termin @. Buziaki
-
AAAAA!!!!! Ratunku!
Na rano kupiłam bobo test duo. Jeden 10uml strumieniowy a drugi płytkowy 25 uml.
Z pierwszego moczu robię strumieniowy i nic! Blado zupełnie. Z drugiego robie mniej czuły i piękna krecha! Mocniejsza od wczorajszej.
Wczoraj tak z tym z allegro co też hiper czuły.
Jakieś rozwiązania? Jak wkleić zdjęcie? -
Viki ja też widzę te kreski. Gratulacje. Teraz musisz uzbroić się w cierliwość. Jak nie idziesz na krew, zrób ten sam test za kilka dni. 3mam bardzo mocno kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszy porządku. Lubię jak zachodzicie w ciąże bo to oznacza, że moja kolej coraz bliżej