Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy to do mnie było ze nie mierze o tej samej porze ale odpisze ze mierze o tej samej porze raz zmierzylam wczesniej bo musialam wczesniej wstac troche nie pasuje mi ta godzina bo mierze o 3 tak musze wstawac niestety nawet jak mam wolne to zostalam przy tej godzinie nie dodaje tak jak mowia zeby dodawac
-
a u mnie drugi dzien spadek temperatury, wlasnie robilam test allegro 10ka i negatywny jak w pysk strzelil. opcji jest kilka albo testy do kitu, albo za wczesnie albo po prostu przyjdzie @. nastepny test zrobie w czw. ten allegro ale jak znowu nic nie wyjdzie to chyba kupie w aptece i zrobie w piatek.
-
to moj dopiero drugi cykl ale pelny na ovufriend,nie znam sie jeszcze za dobrze na nim, ale przewaznie wpisuje godzine 3 bo tak mierze az sama sprawdzilam i dwa razy zmierzylam z 30 minutowa roznica.. hmm to nie wiem dlaczego te puste kola sa dziwne
-
Morisek28 wrote:Klaudia,witaj w klubie tez nam spadek. Czekam na ta cholerna małpice
u mnie do malpicy jeszxze 11 dni jak nic sie nie przestawilo wiec wciaz mam nadzieje.
u mnie tez deszczowo az sie odechciewa wszystkiego
-
Morisek28 wrote:Klaudia to masz bardzo dluga fazę lutealna!
tak? a wyjasni mi ktos pokrotce co to znaczy? i czy to moze znaczyc ze test pozytywny moze mi wyjsc pozniej? od pazdziernika mialam takie cykle 31 36 32 31 (wczesniej tabletki)