Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny..
Ale miałam głupi sen. Śniło mi się, że miałam kolejne łyżeczkowanie w szpitalu (ale nie wiem czy po poronieniu czy co) a potem udzielałam wywiadu z tego powodu i ubrałam do niego jakąś długą białą błyszczącą suknię jak do ślubu...
WTF?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
no moze i sie nie da, morisek sugeruje tylko, ze zbytnie nakrecanie nie pomoze, nie musisz sie tak denerwowac, jezeli za bardzo bedziesz sie nakrecac to co bedzie przy 6-7 cs? a tak moze sie zdarzyc? to tewz mojo pierwszy cykl staran, wiec wychodze z zalozenia ze jezeli sie nie uda to nic sie nie stanie bo to dopiero poczatek
Morisek28, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:No fufka trudna decyzja przede mna mi tez bez Was będzie baaardzo smutno
-
Wiecie co najchętniej to bym się spakowała i gdzieś poleciała na urlop może to by pomogło trochę się zrelaksować i o tym nie myśleć a tu remont na głowie i brak funduszy na wyjazd może do wakacji coś nazbieram choć po drodze komunia mojej chrześniaczki i wesele przyjaciółki hmmm ciężko będzie
-
Morisek28 wrote:Pewnie ze sie da! Jak ja sie zaczynalam stracą to nie mierzylam temperatury,nie robilam testów tylko kochalam sie tak czesto jak to mozliwe. Jak Ci sie w pierwszym nie uda ani w31 cs z takim podejściem zwariujesz.
Agatka matko Święta co ty bierzesz!!!
fufka a dlugo by gada
WiesiołkaMorisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
jak to jest w pierwszej ciazy mielismy wpadke zadnych ale to zadnych objawow nie mialam zadnych bolesci brzucha kluc krwawien totalnie nic dopiero miesiaczka jak zaczela sie spozniac to zrobilam test, a teraz cale mnostwo objawow.Wydaje mi sie ze w wielu przypadkach to nasza podswiadomosc
-
Natii wrote:Noi 10dpo test negatyw pozostalo czekac co dalej..
u mnie negatyw w 12dpo ale jeszcze czekam i nie trace nadziei, mimo ze temperatura drugi dzien juz spada. -
Fufka30 wrote:Wiecie co najchętniej to bym się spakowała i gdzieś poleciała na urlop może to by pomogło trochę się zrelaksować i o tym nie myśleć a tu remont na głowie i brak funduszy na wyjazd może do wakacji coś nazbieram choć po drodze komunia mojej chrześniaczki i wesele przyjaciółki hmmm ciężko będzie
ja w tym roku mam 3 wesela