Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobietki
Jestem tu nowa, forum czytam już od jakiegoś czasu, jestem duchem z Wami i trzymam kciuki za upragnione dwie kreseczki
Ja staram się o drugiego dzidziusia od niedawna bo to dopiero mój 2 cykl, ale coś czuje że i tym razem się nie uda.
Pierwsza córka (3,5 l) nieplanowana, jeden jedyny raz nie uważaliśmy no i jest mój skarb. A teraz.....
Zrobiłam dziś znów test 11 dpo. @ mam dostać w niedziele, czuje że potrwa zanim zajdę w ciąże...
Pozdrawiam gorąco -
nick nieaktualnyWitaj Agurola, hej dziwczyny
A teraz tez sie uda tylko trzeba zadbac o siebie, o swojego faceta i wierzyc ze sie uda tutaj na forum sa dziewczyny ktore staraj sie nawet kilka lat i wiary nie traca, a jescze wspieraja inne dziewczyny takie jak ja za co je podziwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Witaj Agurola, hej dziwczyny
A teraz tez sie uda tylko trzeba zadbac o siebie, o swojego faceta i wierzyc ze sie uda tutaj na forum sa dziewczyny ktore staraj sie nawet kilka lat i wiary nie traca, a jescze wspieraja inne dziewczyny takie jak ja za co je podziwiam
no to jest wlasnie godne podziwu, one wlasnie narzekaja najmniej -
no tez tak mysle, skoro z pierwszym sie udalo to z drugim tez powinno:)
a te przyjazne nastawienie moze przez to ze to jest portal ovu FRIEND a to zobowiazuje, jezeli sa tu jakiejs zolzy, niech siedza cicho -
haha, Morisek nie przejmuj się - mam tak samo...ostatnio nabijaliśmy się z kumpelami, że przed okresem najlepiej byłoby palić marihuanę, żeby wyluzować...
Jedna stwierdziła, że ma stany napięcia przedmiesiączkowego, miesiączkowego i pomiesiączkowego - wyszło na to, że jej facet ma tylko ok. 6 dni spokoju w miesiącuMorisek28, aaagaaatka, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny