Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Morisek, - trzymam kciuki, żeby to był jednak skok niechorobowy!!!
Ważka, zakręcenie kaloryfera i totalne wietrzenie sypialni przed snem - mi to pomaga. Nawet rano - jak odsuwam kołdrę to doznaję szoku termicznego i szybko się budzęMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja tez nie mogłam spac obudzilam sie godzinę przed budzikiem no i sstwierdzilam ze juz musze zmierzyć temp
To pewnie Przez to ze mnie sChizowal ten spadek temp przez trzy dni no i niby wzrost jest tylko ciekawe czy wierzyć takiej temp. Pewnie nie -
ja zaczynam zalowac ze zabralam sie za mierzenie temp, bo jak na nia patrze to tez spisuje cykl na straty, ale po chwili mysle sobie, ze moze przed owulacja mialam duzo nizsza temp i ta nie jest taka zla? te baby sa jakies dziwne...
-
Kena1983 wrote:Spokojnie Fufcia - lada dzień owu będzie.
-
nick nieaktualny
-
Morisku!!
Lepiej żeby był za kilka dni bo nie było
A Ty wszystkim powtarzasz, ze 10-11 dzień na test to za wcześnie wiec właśnie ja Ci to pisze - za wcześnie test kochana!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:02
-
Fufka30 wrote:Morisku!!
Lepiej żeby był za kilka dni bo nie było
A Ty wszystkim powtarzasz, ze 10-11 dzień na test to za wcześnie wiec właśnie ja Ci to pisze - za wcześnie test kochana!!
dobrze prawisz -
Morisek28 wrote:Fufka ciekawość ludzka szczególnie kobieca nie zna granic:)
ja nawet dwóch kresek sie nie spodziewałam bo małpa za rogiem. Tylko żeby comiesięczny rytuał został zachowany siknelam
serio. Czuje ze dostane lada chwila okres
a ja mimo wszystko życzę Ci wymiotów i nudności przez nastepne 9 miesięcy