Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zakładamy nowy wątek! Taaaak!! Marzec tuż,tuż, trzeba zacząć nowe testowanko
Byłam dziś u gina po skierowanie na badania genetyczne... Odrazu zrobiliśmy usg,podobno mam jakąś cystę na lewym jakniku,a z prawego może będzie jajeczkowanie. Monitorujemy co i jak. Powiem Wam szczerze,że mam już dość tych wszystkich wizyt,monitoringów,tabletek itp.głowa mnie boli of tego Pomyślałam,że w marcu jeszcze to zniosę,ale od kwietnia daję sobie na wstrzymanie,zajmę się sobą,myślałam o kolejnych studiach,zmianie pracy i ogólnie muszę odpocząć od ciążowego szaleństwa! Niech się dzieje wola Nieba
-
Morisek ta Twoja teściowa to jest najwredniejsze babsko o jakim słyszałam. POTWÓR!
Karmelek też już mam dość i jeszcze w marcu będę mierzyć temp, ale jak się nie uda to chyba sobie odpuszczam od następnego cyklu - tylko spać przez to nie mogę bo się stresuję spadkami itp...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek, kolezanka mi napisala wlasnie, ze ona musiala oczyscic organizm z toksyn i odkwasic napisze mi pozniej co mogla jesc a co nie bo troche tego jest a nie siedzi na kompie tylko na tele:)
-
nick nieaktualnyJednym słowem te mierzenie temperatury może jedynie mniej więcej zarysować kiedy była owulacja, ale utrzymywanie się na podwyższonym poziomie wcale nie świadczy o ciąży czyli w d... można sobie mierzenie tempki po owulacji wsadzić i nie nakręcać się pozytywnie/negatywnie że są wzrosty/spadki.
I nie wiem czemu ovu ma jakieś odpały z wyznaczaniem mi dnia kolejnej @. Ogólnie cykle mam 28-29 dni, w ustawieniach mam wpisane 29, wcześniejszy cykl był 26 dniowy (b.dziwne), a teraz wyznaczył mi cykl 30 dniowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:44
-
Morisek oby nie!
Wkurza mnie ten mój mąż ;/ Chcę ugotować coś nowego, jakąś ciekawą zapiekankę czy coś to kręci nosem. Bo oczywiście to najlepiej schabowego, ziemniaki i mizerię ew. kapustę. Rzygać mi się chce gotowaniem non stop tego samego, odbiera mi to cała radość z pichcenia.
I to jest jeden z niewielu plusów, że nie ma go połowę tygodnia w domu bo bym codziennie jak ten debil klepała kotleciki
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Z tego co wiem odkwaszaja produkty zasadowe czyli przede wszystkim warzywa,owoce, tak nawet te kwasne,mleko,ziemniaki ale tylko młode...z resztą najlepiej jak wpiszesz w wujka Google produkty kwasowe i zasadowe i Ci wyskoczy...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013