Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hmm, Morisek, widze ze nie masz kolorowo tez bym pewnie byla zla gdybym miala takie jazdy jak Ty.
co do listy, nie wiem w sumie na ktora bardziej pasuje, okress zaczal mi sie w styczniu owulacja w lutym a jakis pozytywny test lub @ dopiero w marcu, alez rozrzut -
Dziękuje Wam dziewczyny za urodzinowe życzonka - strasznie mi miło
Kena - piękny pościk
Morisku uszka do góry może to maluszek daje znaki, że robi sobie domek, brak oznak to tez jakiś znak zawsze na okres Cie wszystko booli. Ja już wyiłam za nasze zdrówko a dopiero co skonczylam pichcić i piec, padam na ryjek, a w ogóle gdzie moja owulka??? -
Nie musisz mieć, serio mam nadzieję, że się okaże, że zaciążyłaś i będziemy Ci mogły dupę skopać za czarnowidztwo i pesymizm trzymam kciuki
Wiem, że ciężko czasem być dobrej myśli, ja mam za sobą mniej starań a znoszę to jak znoszę więc w pełni rozumiem (szczególnie, że sama jestem pesymistką..) Ale póki nie masz @ to trzeba mieć nadzieję!
Swoją drogą naprawdę nie ogarniam tej niesprawiedliwości na świecie.. że ludzie chcą i w kółko nic a inni kurna pstryk i już.. grr
Ostatnio dowiedziałam się, że będę ciocią.. mój brat (ponad 30 lat nie jakiś tam gówniarz) będzie miał dziecko z laską z którą sie znają kilka miesięcy.. w pełni świadomie podobno..
mam nadzieję, że wszystko będzie ok, że nic się nie stanie broń Boże (jego eks żona poroniła i wiem jak to koszmarnie zniósł, nigdy go w takim stanie nie widziałam) ale z drugiej strony po prostu boli.. ech.. cóż zrobić.. życieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 19:53
-
http://www.make-everything-ok.com
-
nick nieaktualnyJestem jestem, ale tylko Na chwilkę mam maraton w pracy, dopiero po poniedziałku luźnej.
Kochane dziewczynki wszystkiego najpiękniejszego najwspanialszego i spełnienia marzeń tych małych i dużych, a następne urodzinki z bobaskami.Fufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny