Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry dzieczyny, test amil 20 mlu negatywny test allegro 10mlu negatywny. nastepne testy nie wiem kiedy. chyba w nastepnym cyklu:/ serio. juz nie robie testow, tempka niby skoczyla ale wydaje mi sie ze moze mnie zbierac na chhorobe.
-
dzien dobry, okropna pogoda u mnie za oknem az sie wychodzic z lozka nie chcialo no ale do pracy isc trzeba:( rozpoczynam cudowny trzy dniowy maraton po 11h;/
snily mi sie dwie kreseczki na tescie, tak tak napewno w tym cyklu z taka iloscia serduszek hahahahahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny....jeszcze 4 godziny i weekend...
właśnie zarejestrowałam się do lekarza na 04.03 - i już się nastawiam psychicznie na opie...dol ze względu na wagę Ciekawe co się zrodziło...przeważnie do 5 dnia cyklu byłam po 1 wizycie w miesiącu...a teraz odpuściłam...
Dzisiaj powinna przyjść paczka z apteki internetowej - jak myślicie warto zacząć już teraz pić Inofem - czy zostawić na następny cykl? -
Cześć urwisy
Kena mnie czeka wizyta u nowego 5.03 i też się lekko denerwuję
Dziewczyna, której pamiętnik czytam od dłuższego czasu prawdopodobnie zaciążyła 12 cykl starań - ale się cieszę
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:
fufka,zycze Ci aby spełniły sie Twoje wszystkie marzenia,te małe i duże. Zycze Tobie pogody ducha i tego abys NIGDY nie zwątpiła w siebie bo jesteś wyjątkowa!
Życzę Ci również tego aby babuszka sie ogarnęła i dała Ci spokój.
i tak z całego serca,tak mocno jak tylko potrafie życzę Ci upragnionych dwóch kresek, spokojnej ciąży,bezproblemowego rozwiązania i zdrowego dziecka,a najlepiej to dzieci duuzooo dzieci!
Tobie życzę kochana przede wszystkim zdrwia!! Upragnionej i spokojnej ciąży (najlepiej bliźniaczej ) dużooo miłości, spełnienia wszystkich marzeń, błogosławieństwa Bożego i wszystkiego czego sobie zapragniesz! A na sam koniec żeby teściową piorun strzelił i pokochała Cie jak my wszystkie yutaj bo zasługujesz na wszystko co najlepsze!!!