Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:Morisek no przeciez nie zapukam do ojca i nie powiem mu "hej tato, my sobie przyszlismy na bzykanko, poruchamy sie i sobie pojdziemy"
-
Morisek, matko, ale się ryję do laptopa
Panowie robotnicy, którzy są u nas w mieszkaniu już dziwnie na mnie patrzą
Ja bym wolała mieszkać z ojcem i narzeczonym, i mieć go na co dzień niż raz na jakiś czas u szwagra na sex przyjeżdżać Brzmi jak darmowy motel schadzkowy
Dobrze, że ja się wychowałam w rodzinie, gdzie sex nie był tematem tabu, matka mi anty kupowała, mówiła tylko, że udaje, że nie wie i nie chciałaby usłyszeć, że to robimy.
Dziadków mam jeszcze bardziej wyluzowanych. L do swojej bardzo wierzącej matki na noc dziewczynę sprowadzał i nie było, że mowy nie ma, bo to jego życie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:36
Morisek28, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Morisek, matko, ale się ryję do laptopa
Panowie robotnicy, którzy są u nas w mieszkaniu już dziwnie na mnie patrzą
Ja bym wolała mieszkać z ojcem i narzeczonym, i mieć go na co dzień niż raz na jakiś czas u szwagra na sex przyjeżdżać Brzmi jak darmowy motel schadzkowy
Dobrze, że ja się wychowałam w rodzinie, gdzie sex nie był tematem tabu, matka mi anty kupowała, mówiła tylko, że udaje, że nie wie i nie chciałaby usłyszeć, że to robimy.
Dziadków mam jeszcze bardziej wyluzowanych. L do swojej bardzo wierzącej matki na noc dziewczynę sprowadzał i nie było, że mowy nie ma, bo to jego życie.
Na mnie w pracy dziwnie patrza bo tez ryje do kompa
U nnie w domu jak i u rodzicow tez nie bylo tabu jesli chodzi o sex stwierzdili, że laepiej, ze w domu i bezpiecznie aniżeli tak jak oni w maluchuzakocona, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
No widzę właśnie. I dlatego zamiast wpadać sobie na sex do rodziny jego, zamieszkajcie razem, nawet u ojca, skoro mieszkanie będzie dla was.
Sex to też nie zawsze darcie japy, że pół bloku słyszy, można też po cichu dać radę bez problemu.Nymeria lubi tę wiadomość
-
WTF????????!!!!!!!!!! Co się dzieję, co się dzieje?? Kaj jo je???? Fuck wy to chyba jednak pasujecie do siebie dwa małe oszołomki!!!Mnie nie przepraszaj nie masz za co! Wasze zycie wasze sparawy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:53