Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:Fufka zle to po prostu odebralas. ja nie chce i nie chcialam sie z nim calowac przy bratowej, tylko jak jej w pokoju nawet nie bylo tylko bylismy sami. czuje sie jakby nikt mnie kompletnie nie rozumial..
Bo niestety ja nie rozumiem. Dal mnie obojętnie czy by byla w pokoju czy nie takie zachowanie mi nie odpowiada może dlatego, że jestem stara koza i mam własną syplialnie w której mogę się całować i robić inne rzeczy -
Ale sie uhahałam może to głupie ale w tym wieku myślałam gdzie by tu iść w weekend potańczyć temet zróbmy sobie dziecko był mi zupełnie obcy raczej rozmowy na temat jak uniknąć ciązy
zakocona lubi tę wiadomość
-
Pamiętam jak moja koleżanka w wielu 20 lat wpadła to była panika co teraz??? co teraz??Jak rodzica powiedzieć i co teraz?? Teraz ma czwórkę dzieci co prawda po rozwodzie z tym pierwszym a trójka z mężem nr 2. Tak sobie myślę, że może wtedy nie było by problemu z ciążą ale nie wiem czy to jednak nie jest przepis na nieudane życie... ja chyba mimo wszystko była bym nieszczesliwa w takim wieku z dziecmi...
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
ja znam dziewczyne ktora zaszla niedawno a ma 16 lat. chlopak ja zostawil bo uznal ze jest za mlody. teraz ona jest wrecz szczesliwa bo przynajmniej ma dziecko, tylko ono jej zostalo. i mowi ze nie zaluje niczego. a chlopak do niej wrocil i tak. i szczerze to dzieki dziecku dojrzali.
-
Morisek28 wrote:To moze czas żeby sie wtrącili. A u ciebie czemu nie możecie sie spotykać?
-
melenaxoxox wrote:bo mieszkam z babcia i mama w chwili obecnej.