Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy jak jakimś cudem zajdę w styczniu, mogę tu z wami zostać <ładnie prosi>?
melena, przede wszystkim porozmawiajcie, dopiero co pisałaś, że koniec waszego związku, a on znowu nagle chce mieć dziecko. No rany, dorośnijcie, skoro chcecie mieć dziecko..Morisek28, Fufka30, Justyna89 lubią tę wiadomość
-
Chciałaś znać nasze zdanie dlatego nam powiedzialas a że ono Tobie nie pasuje to nie masz wsparcia u nas? Dzieciaczku obudz się proszę! Jesteśmy tu i odpowiadamy Ci. Co chcesz od nas uslyszeć, że dobrze robisz? Według mnie (nas?) - nie robisz dobrze, Chyba nie po to tu jestesmy żeby przytakiwać - zrobisz jak uważasz za sluszne, poopowiadać zawsze nam możesz!
Morisek28, Justyna89 lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Dziewczyny, czy jak jakimś cudem zajdę w styczniu, mogę tu z wami zostać <ładnie prosi>?
melena, przede wszystkim porozmawiajcie, dopiero co pisałaś, że koniec waszego związku, a on znowu nagle chce mieć dziecko. No rany, dorośnijcie, skoro chcecie mieć dziecko..
Wszystkie zaciążymy i nowy wątek na fioletowej stronie założymyzakocona, Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:ja sie nawet nie pochwale jak jednak w tej ciazy jestem bo wiem ze cieszyc sie razem ze mna nie bedziecie..
-
Morisek28 wrote:Ja cos czuje ze ten cykl nie dla mnie jest.naprawdę,nie wiem jak to wytłumaczyć,ale mam takie przeczucie.
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Wszystkie zaciążymy i nowy wątek na fioletowej stronie założymy
Na temat który ciągnie się już kilka stron nie będę się wypowiadać, bo szkoda nerwówFufka30 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:hahahah Morisek
Ważne, że nie jak narwal
Fufka, jak L nos się potwierdzi, to zapraszam na wizytę w lutym, żeby i u ciebie wyczuł