Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek, skończyłaś szkołę masażu, jesteś zatrudniona
Czujemy się dobrze W nocy dziwna opcja była, bo śpiąc sobie na boku, jak zwykle śpię, zdrętwiała mi noga i jak się obudziłam, to jej obudzić nie mogłam No i co raz więcej śpię na plecach zamiast na bokach -
Cześć Dziewczyny...urlop...wolne...teraz niby mam ferie (w trakcie których już 5 razy byłam w pracy)... przy biurku tona papierkologii do sprawdzenia i uzupełnienia...kurs e-learningowy do zaliczenia...strona www do uzupełnienia... jedyny plus - aż 4 dni pod rząd nie musiałam zrywać się o 6 rano - tylko mierzenie tempki i znów lulu Niestety od jutra koniec laby - pobudka o 5.30 Jadę z koleżanką na radioterapię ...a w piatek do gina zobaczyć czy jakieś jajo rośnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKenia wrote:Zakocona - serdecznie gratuluję okruszka
Dziś czekam na @ Cykle mam 26-dniowe i przysięgam, że w styczniu miałam wszystkie możliwe objawy (podobnie jak w pierwszej ciąży), a tu DUPA (i z góry przepraszam za te brzydkie słowa) -
Kenia wrote:Zakocona - serdecznie gratuluję okruszka
Dziś czekam na @ Cykle mam 26-dniowe i przysięgam, że w styczniu miałam wszystkie możliwe objawy (podobnie jak w pierwszej ciąży), a tu DUPA (i z góry przepraszam za te brzydkie słowa)
Ja w zeszlym cyklu tez mialam wszystkie mozliwe objawy
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Morisek, mi lekarz ostatnio próbował to wytłumaczyć - ale nic a nic go nie zrozumiałam...no bo własnie ovu niby była a został pęcherzyk...ale niby komórka mogła się uwolnić...ale nawet jeśli się nie uwolniła to coś tam wytwarza progesteron, który i tak podniesie temperaturę...zgłupiałam totalnie..co do testów i wyznaczania przez tempkę to Ci nie podpowiem, bo dopiero w poprzednim cyklu zaczęłam robić (tzn. parę miesięcy temu robiłam te z allegro - ale nigdy pozytywne mi nie wychodziły ??) W poprzednim cyklu niby wszystko się ładnie pokryło - i tempka i testy, a pęcherzyk w jajniku i tak został...
-
Anulk88k wrote:Ja w zeszlym cyklu tez mialam wszystkie mozliwe objawy
-
To chyba była jakiś dziwny miesiąc, bo ja też się czułam na ciążę - bóle jajników, zgaga, zmęczenie itp a tu @. Ale u mnie to pewnie efekt brania luteiny, więc w tym cyklu na żadne objaw nie dam się już nabrać
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dziewczyny....!
223,20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cholera na lewym to kiepawo, bo L śpi z mojej lewej str, a on wieczorami gra na laptopie i ja muszę być odwrócona dupą, żeby usnąć i okno mam z lewej str, a ja usypiam tyłem do okna No, ale jak trzeba będzie, to trzeba będzieMorisek28, Kenia, ważka, Anulk88k, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Super!!! Gratuluję
Jak ja Ci zazdroszczę to sobie nie wyobrażasz :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:14
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]